Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De Amerikaanse netwerkgigant Cisco lanceerde in 2017 het investeringsprogramma Digitale Versnelling Nederland (DVN) met als doel de digitalisering van de Nederlandse economie en maatschappij te stimuleren. Cisco, de wereldwijde marktleider op het gebied van IT en netwerken is vanuit dit programma een samenwerking aangegaan met de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs. De grote vraag is of de digitalisering en inzet van slimme technologie noodzakelijk is en heeft geleid tot maatschappelijke groei?

Media Villa Arnhem over digitale transformatie

Op dinsdag 26 maart neemt Patrick Janssen van Cisco ons op Media Villa Arnhem mee in zijn visie op de digitale transformatie van de samenleving. Welke technologische ontwikkelingen zien we op dit moment? Wat is daarvan impact op overheden, bedrijfsleven, onderwijs en zorg? Waar staat Nederland en wat betekent dit voor de toekomst van organisaties en werk? Hoe is bijvoorbeeld de marketing bij Cisco de laatste jaren veranderd en wat betekent dit voor de rol van de marketeer?

In het tweede deel van de avond zullen we met elkaar in gesprek gaan over de impact van de digitale transformatie van de samenleving op uw rol in de organisatie. Of dat nu bij de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs of zorg is.

Over de spreker

Patrick Janssen is sinds 2012 actief bij Cisco, waarvan de laatste 6 jaar als Marketing Manager. In deze functie wss hij binnen het Nederlandse Management Team eindverantwoordelijk voor de marketingvisie, -strategie en executie van Cisco Nederland.

Na zijn studie International Business and Languages aan de HAN is Patrick o.a. werkzaam geweest bij Microsoft als Product Marketing Manager en werkte hij als Channel Marketing Manager bij Ricoh. Vervolgens heeft hij zijn loopbaan voortgezet bij Symantec in de functie van Enterprise Marketing Manager en de laatste 6 jaar dus bij Cisco.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
hoe krijg je de belofte van AI werkend
26 mrt

Door PvKO in Arnhem

Hoe krijg je de belofte van AI werkend? 

Bekijk evenement:
Marketing Insights onderzoek en analytics
26 mrt

Door MOA in Arnhem

Marketing Insights, onderzoek en analytics

Bekijk evenement:
Klant energieke organisatie
26 mrt

Door Beeckestijn Business School in Arnhem

De klant energieke organisatie

Bekijk evenement:
Contact