Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Tijdens het Waterinnovatiefestival op 12 december staat digitale transformatie centraal. Op deze dag wordt de Waterinnovatieprijs uitgereikt! Ook zijn er verschillende sessies om waterprofessionals te stimuleren met de digitale transformatie aan de slag te gaan. Diverse wetenschappers geven interessante lezingen en er worden innovatieve waterschapsprojecten getoond.

Digitale transformatie

Elk jaar wordt de Waterinnovatieprijs uitgereikt in de categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water, en een extra categorie die inspeelt op een actuele opgave van de waterschappen. Dit jaar is er ingespeeld op de digitale transformatie en de invloed die dit heeft op het werk van de waterschappen. Hoe kunnen waterschappen beter en sneller inspringen op veranderingen in de digitale wereld?

Waterinnovatieprijs

Steeds vaker biedt digitalisering slimme oplossingen voor waterbeheer. Tegelijk brengt de informatiesamenleving nieuwe risico’s en dilemma’s met zich mee, zoals de afhankelijkheid van een goed functionerende ICT-infrastructuur en -dienstverlening.
Voor de Waterinnovatieprijs zoekt de jury niet naar digitale ‘foefjes’. Het gaat er juist om dat de waterschappen dankzij de digitale transformatie hun processen beter kunnen inrichten en zo nog efficiënter kunnen werken aan schoon, voldoende en veilig water.
Lees hier meer over hoe Upstream een bijdrage leverde aan de digitale transformatie van het waterschap Vallei en Veluwe.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Brand Minds Live
25 sep

Door DenkProducties in Utrecht

Brand Minds Live

Bekijk evenement:
Customer experience marathon
28 sep

Door Customer Talk in Utrecht

Customer Experience Marathon

Bekijk evenement:
Top toerisme
28 sep

Door Toerisme Top in Utrecht

Nationale Toerisme Top

Bekijk evenement:
Contact