Laden Evenementen
Tijdens het Waterinnovatiefestival op 12 december staat digitale transformatie centraal. Op deze dag wordt de Waterinnovatieprijs uitgereikt! Ook zijn er verschillende sessies om waterprofessionals te stimuleren met de digitale transformatie aan de slag te gaan. Diverse wetenschappers geven interessante lezingen en er worden innovatieve waterschapsprojecten getoond.

Digitale transformatie

Elk jaar wordt de Waterinnovatieprijs uitgereikt in de categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water, en een extra categorie die inspeelt op een actuele opgave van de waterschappen. Dit jaar is er ingespeeld op de digitale transformatie en de invloed die dit heeft op het werk van de waterschappen. Hoe kunnen waterschappen beter en sneller inspringen op veranderingen in de digitale wereld?

Waterinnovatieprijs

Steeds vaker biedt digitalisering slimme oplossingen voor waterbeheer. Tegelijk brengt de informatiesamenleving nieuwe risico’s en dilemma’s met zich mee, zoals de afhankelijkheid van een goed functionerende ICT-infrastructuur en -dienstverlening.
Voor de Waterinnovatieprijs zoekt de jury niet naar digitale ‘foefjes’. Het gaat er juist om dat de waterschappen dankzij de digitale transformatie hun processen beter kunnen inrichten en zo nog efficiënter kunnen werken aan schoon, voldoende en veilig water.
Lees hier meer over hoe Upstream een bijdrage leverde aan de digitale transformatie van het waterschap Vallei en Veluwe.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Digitale vaardigheden in de zorg
12 dec

Door ECP in Utrecht

Digitale vaardigheden in de zorg

Bekijk evenement:
Communicatie Congres
12 dec

Door Adformatie in Utrecht

Communicatie Congres

Bekijk evenement:
Digital Wednesday Voice Marketing
12 dec

Door Digital Wednesday in Utrecht

Digital Wednesday | Voice Marketing

Bekijk evenement:
Contact