Laden Evenementen

Digital Workspace

Hét event over employee experience, technology & platforms en strategy & performance.
Tijdens deze conferentie ligt de focus op slimmer werken op intranetten en hybride werkplekken. Leer van 15+ vakexperts en laat je inspireren!

Slimmer werken

De werkplek is het afgelopen jaar flink veranderd en blijft ook veranderen. Organisaties onderzoeken hoe ze slimmer en hybride kunnen werken. Wat betekenen (nieuwe) platformen en tools voor de samenwerking, kennisdeling en communicatie? En hoe faciliteert technologie een nieuwe cultuur waarbij de mens centraal staat?

Hybride werkplekken

Tijdens deze editie van het Digital Workspace Event ligt de focus op (samen)werken op intranetten en hybride werkplekken. Leer van organisaties die je voorgingen, hoor meer over de meest urgente uitdagingen van de digitale werkomgeving en ontdek hoe je de medewerker niet alleen centraal stelt, maar ook het digitale landschap maximaal laat benutten.

Future of work

Digitalisering dringt het repeterende werk terug en maakt de chaos in organisaties behapbaar. Maar het werk dat mensen uitvoeren wordt complexer. Dit heeft grote impact op de manier waarop bedrijven werken, en mensen leren. Zeker als we ook plaats- en tijdonafhankelijk werken. De consequenties voor organisaties die vanuit klassieke modellen groeien naar deze nieuwe realiteit, zijn gigantisch. Jan Nieuweboer, HR Innovatiemanager bij Rabobank en specialist in de toekomst van werk, legt uit wat er allemaal voor nodig is om klaar te zijn voor de toekomst, waarin digitalisering een betrouwbare collega kan zijn.

De mens centraal: nieuwe website en social intranet voor Ikazia

Iman Fawzi is adviseur (online) marketing en communicatie bij het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam-Zuid. Haar aandachtsgebied is digitale communicatie (intern/extern) met als hoofddoel toegankelijke en begrijpelijke communicatie voor alle doelgroepen. Hierover meer tijdens haar expertsessie op het Digital Workspace Event 2022.

Social intranet en hybride samenwerken bij de gemeente Amsterdam

Bart Veilbrief was hiervoor MT-lid bij de gemeente Amsterdam en is nu als Programmamanager Online Ontwikkeling inhoudelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuw online systeem. Dat systeem pakt communicatie en dienstverlening integraal aan, waarbij een goede hybride samenwerking key is.

Digitale veranderingen

Kim Kaars is digital workplace-consultant bij Mixit. Haar focus ligt op het centraal zetten van medewerkers bij digitale veranderingen. Vanuit haar expertise helpt ze organisaties om succesvol (samen) te werken en grip te krijgen en houden op hun documenten.

Verandermanagement

Als je zowel meer uit je innovaties als medewerkers wil halen, is deze sessie een must visit. Leer hoe je adoptie niet éénmalig inzet, maar mensgericht verandermanagement integreert in het DNA van je organisatie om zo écht succesvolle en blijvende veranderingen te realiseren. Benieuwd waar je moet beginnen bij het vergroten van de verandervolwassenheid van jouw organisatie? Dan wil je deze inspirerende sessie van Sarah Kraanen, expert op het gebied van verandermanagement, niet missen!

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in Utrecht

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in Utrecht

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Utrecht

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact