Laden Evenementen

Digital Workspace

Hét event over employee experience, technology & platforms en strategy & performance.
Tijdens dit online event over ‘digital transformation in the workplace’ draait het om slimmer werken, effectief verandermanagement & program management, tools & applicaties en ontwikkelingen in automation die je niet langer kunt negeren.

Slimmer werken

De werkplek is het afgelopen jaar flink veranderd en blijft ook veranderen. Organisaties onderzoeken hoe ze slimmer en hybride kunnen werken. Wat betekenen (nieuwe) platformen en tools voor de samenwerking, kennisdeling en communicatie? En hoe faciliteert technologie een nieuwe cultuur waarbij de mens centraal staat?

Hybride werkplekken

Tijdens deze 4e editie van het Digital Workspace Event ligt de focus op (samen)werken op intranetten en hybride werkplekken. Leer van organisaties die je voorgingen, hoor meer over de meest urgente uitdagingen van de digitale werkomgeving en ontdek hoe je de medewerker niet alleen centraal stelt, maar ook het digitale landschap maximaal laat benutten.

Kracht van technologie

Isabel De Clercq houdt zich al jaren bezig met zelfleiderschap, productiviteit, kennisdeling en de kracht van technologie. Dit alles komt samen in de digitale werkplek. Ze geeft hierover advies aan onder andere Proximus, Umicore, AG Insurance, Telenet en andere bekende Belgische merken. Isabel is een veelgevraagd keynote spreker en schreef o.a. het boek ‘Het Hybride Werken. Een Manifest’.

Infrastructuur

Hoe bereik en betrek je frontlijnwerknemers binnen je organisatie digitaal? Welke infrastructuur is nodig? En hoe zorg je ervoor dat al je medewerkers volgens deze nieuwe manier gaan werken? Bij Vebego werken ruim 34.000 mensen in schoonmaak, zorg, facilitair management en groen. Christel Maessen vertelt over het change- en adoptieproces dat het internationaal opererende familiebedrijf, bekend van onder meer schoonmaakgiganten Hago en Alpheios, heeft doorlopen én deelt de belangrijkste learnings.

Digital Employee Experience

Christiaan Lustig schreef, met Tabhita Minten, het eerste boek over digital employee experience (DEX). Hij presenteert de modellen en inzichten uit dit “leading work” (dixit James Robertson) en gebruikt voorbeelden van Nederlandse en Vlaamse overheids-, nuts- en zorgorganisaties. Christiaan helpt interne digitale communicatie, dienstverlening en samenwerking, intranet en de digital workplace steeds verder verbeteren.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
dienstverlening-en-communicatie
21 okt

Door Gebruiker Centraal in

Samen met jouw doelgroep werken aan duidelijke dienstverlening

Bekijk evenement:
Triple-E
25 okt

Door Academy for Information & Management in

Triple E: Expertise – Experience – Exchange

Bekijk evenement:
Strategisch informatiemanagement
1 nov

Door Academy for Information & Management in

Opleiding: Strategisch informatiemanagement (SIM)

Bekijk evenement:
Contact