Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voice assistents zijn geïntegreerd in technologieën die we dagelijks gebruiken. Elke dag worden nieuwe toepassingen geïntroduceerd die proberen ons leven een stukje beter te maken. Het is duidelijk, voice (marketing) maakt een razendsnelle ontwikkeling door.

De waarde van voice marketing

Maar is dat wel zo? De wereld wordt overspoeld door smarthome apparaten en voice applicaties. Veel bedrijven zijn fanatiek aan de slag gegaan met het ontwerpen van ‘skills’ of ‘actions’ en het pushen van de technologie. Logisch natuurlijk, want voice biedt mooie kansen. Maar de ‘waarom-vraag’ blijft in al dit enthousiasme vaak onderbelicht: welk probleem lossen we op? Hoe voegt het waarde toe voor mensen? En is het echt beter dan de huidige oplossingen?

Tijdens deze laatste editie van Digital Wednesday in 2019 wordt samen met inspirerende sprekers bekeken wat de de waarde van voice toepassingen nu eigenlijk is.

Sprekers

Sam Warnaars, Merkle / BNR radio
Sam blikt terug en kijkt vooruit binnen het thema voice. Sam schetst het brede kader en vertelt waar de industrie aan werkt en wat er nog gaat komen.

Miel de Zwart, Valsplat
Miel ziet dezelfde ’technology push’ ontwikkeling als bij de opkomst van mobiele apps: de technologie is leidend en dan pas komt de mens. Nu is er de ‘voice revolutie’ met als uitdaging: hoe kan Voice onze levens makkelijker maken? Hoe ontwerpen we voice interacties die ertoe doen?

Marieke Linssen, bol.com
Doen we over 3 jaar boodschappen met onze stem? Wie zal het zeggen. Klanten stellen steeds hogere eisen aan een e-commerce platform. Hoe gebruikt bol.com voice om die nieuwe lat te onderzoeken? Marieke vertelt hierover tijdens Digital Wednesday.

Bekijk meer seminarskennissessies en congressen in de Upstream agenda.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
VNG Congres
28 jun

Door VNG in Eindhoven

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Verandermanagement
28 jun

Door Management Impact in Eindhoven

Jaarcongres Verandermanagement 2022

Bekijk evenement:
Citymarketing Arnhem - Foto door Marco Derksen
28 jun

Door Media Villa Arnhem in Eindhoven

Ontwikkeling Citymarketing Arnhem

Bekijk evenement:
Contact