Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Eindhoven is een grote bron van innovatie en digital business is de toekomst. Deze twee dingen worden bij elkaar gebracht voor digital (marketing) professionals. DIGITAL WEDNESDAY is er voor digitale Informatie, Inspiratie en Innovatie.

“Wij willen de kwaliteit van digitale kennis verhogen en het persoonlijke netwerk van digital marketing professionals in de regio Eindhoven / Brainport vergroten.”

Dutch Design Week – DDW

Digital Wednesday is deelnemer aan de Dutch Design Week 2019. Tijdens dit jaarlijkse feestje leren we van innovatieve sprekers en worden we uitgedaagd om onszelf in creatieve processen te verplaatsen. We ontdekken de vele mogelijkheden binnen het digital design en krijgen florerende  voorbeelden vanuit de praktijk.

Er is een geweldige line up van creatieve sprekers. Daan Klaver is aan het woord en vertelt waarom creativiteit belangrijker is dan ooit.

Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality

Amber Jae Slooten vraagt zich af hoe we in de toekomst kleding zullen passen, kopen en dragen. Ze geeft onze digitale identiteit vorm middels Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality.

Digital Art

Doormiddel van het gebruik van software, scripts en programmeerbare verf is het werk van Frank Vogt gestigmatiseerd als Digital Art. Frank zelf noemt het geen digitale kunst, kunst gaat over de prachtige beelden die je creëert en de emoties die je hiermee raakt. Een ‘gewone woensdag’ dus voor Frank.

Digital Wednesday Eindhoven

Ben jij erbij op woensdag 23 oktober? Ontdek, inspireer, leer en lach in hartje Eindhoven. Claim hier je gratis ticket!

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
CX-plannen-en-customer-journey
24 jun

Door Beeckestijn Business School in Eindhoven

CX plannen & Customer journeys

Bekijk evenement:
Data-Week-NL
27 jun

Door Gemeente ’s Hertogenbosch in Eindhoven

Data Week NL

Bekijk evenement:
VNG Congres
28 jun

Door VNG in Eindhoven

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Contact