Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ook dit jaar wordt de Digital Transformers Awards uitgereikt. Het event vindt voor de vijfde keer op donderdag 14 november 2019 plaats. Niet alle grote traditionele organisaties worden door nieuwkomers, vaak tech startups, voorbijgestreefd. Er zijn ook corporates die juist voorop lopen in het digitaal transformeren. Toch blijft er de komende jaren een groeiende behoefte aan digitale transformers die deze corporates helpen omvormen. Elk jaar zijn er weer diverse genomineerden die elk op eigen wijze bezig zijn met de digitale transformatie van hun organisatie. Met de Digital Transformers Awards wordt de beste ‘change-maker’ van het jaar in de schijnwerpers gezet.

Profiel Change-makers

De belangrijkste beoordelingscriteria voor de Digital Transformers Awards berusten op de aanwezigheid van drie eigenschappen:

  • De ideale digitale transformer heeft een heldere digitale visie met aantoonbare leiderschapskwaliteiten.
  • De kandidaat werkt voor een organisatie waarbinnen de digitale transformatie van fundamentele betekenis is.
  • Ook wordt er gekeken naar de realisatiekracht van de kandidaat, aan de hand van de impact en bereikte resultaten.

Een onafhankelijke vakjury is betrokken in het gehele selectieproces, van de longlist tot de nominaties en bepaald uiteindelijk wie dit jaar de winnaar wordt.

Digital Transformers Award 2018

Vorig jaar nam Hans Böhm namens Beerwulf de Digital Transformers Award in ontvangst. Wie wordt zijn opvolger? Bekijk de after movie van de Digital Transformers Awards 2018. In 2016 won Anouk Beeren van BidFood (DeliXL) de award voor de digitale transformatie van DeliXL.

On October 11, we presented the best Dutch digital change-maker of the year with the Digital Transformers Award 2018 (DTA). During the 4th award show in the A’DAM Loft, 150 guests gathered to network and be inspired by keynotes from Pieter Elbers (CEO KLM), Peter Frans Pauwels (co-founder Tom Tom) and Delft Hyperloop.

Digital Transformers Award is in 2015 opgericht door Mirabeau, A Cognizant Digital Business, Cognizant, Newpeople en Lubbers De Jong.  

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Amsterdam

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Amsterdam

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Amsterdam

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact