Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Uit een onderzoek van ResueTime bleek dat mensen gemiddeld 3 uur en 15 minuten per dag spenderen aan de telefoon. Gemiddeld zitten we daarmee meer dan een maand per jaar op onze telefoon!

Schermtijd

Ouders van jonge kinderen zoeken naar manieren om de ‘schermtijd’ van hun kinderen te verlagen. Werkgevers zoeken naar mogelijkheden om werknemers minder ‘online’ te laten zijn. Werknemers zoeken naar manieren om echt vrij te zijn en niet constant met hun werk bezig te zijn. Kortom: we zoeken naar manieren om te ‘digital detoxen’.

Digital Detox

We leven steeds digitaler. Bij Digital Wednesday zijn ze natuurlijk niet vies van een beetje digitalisering. Maar, ze zien ook een tegenbeweging ontstaan. Overheden voeren wetgevingen in die bedrijven verbieden te mailen naar hun personeel buiten werktijden. Bedrijven bedenken diensten en producten die ‘offline tijd’ mogelijk maken. Digitale oplossingen worden ingezet om mensen juist aan het bewegen te krijgen.

Digitale oplossingen

Tijdens deze Digital Wednesday staat ‘Digital Detox’ centraal. Deze ontwikkeling wordt geïntroduceerd door verschillende voorbeelden te laten zien. Enerzijds de ‘antibeweging’ die voor minder online gedrag zorgt. Maar ook juist de inzet van digitale oplossingen om mensen aan te zetten tot gezond gedrag.

Laat je informeren en inspireren om jouw digitale gedrag onder controle te krijgen. Of om in ieder geval op de hoogte te zijn van deze interessante tegenbeweging in een steeds digitalere wereld.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Eindhoven

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Eindhoven

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Eindhoven

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact