Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Digital verandert alles: van verkoop tot klantenservice en van inkoop tot productontwikkeling. Bedrijven moeten dus, of ze er zin in hebben of niet, bijna al hun processen veranderen.

038 Digital over Digitale Transformatie

Wat betekent dit voor ons als marketeers en ondernemers? Hoe zet je succesvol de stap naar full-on digital als je bent opgegroeid en opgeleid in de ‘oude’ wereld? En hoe richt je je bedrijf zo in dat je klaar bent voor wat er allemaal nog komen gaat? Op die vragen gaan we antwoorden zoeken op de derde editie van 038 Digital.

Tijdens deze derde editie van 038 Digital spreekt Johan van Marle van ‘Uitgekookt‘, die succesvol de transitie naar digitaal gemaakt. In 20 jaar bouwde hij de groentewinkel in Kampen, die hij overnam van zijn ouders, om tot een maaltijdservice met 110 werknemers, een jaarlijkse groei van 75% en een eigen software-afdeling. Deze avond vertelt hij zijn verhaal en deelt hij zijn belangrijkste learnings.

Daarnaast spreekt Marco Derksen van Upstream over digitale transformatie en geeft een overzicht van wat marketeers moeten kunnen, weten en doen om de digitale uitdagingen die voor ons liggen met succes te lijf te gaan.

Kom ook op 3 september 2019 naar 038 Digital in Zwolle. Inschrijven kan via Eventbrite (gratis)

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
content-conference
30 jun

Door FrankWatching in Zwolle

Content Conference 2022

Bekijk evenement:
UX-Design
30 jun

Door Logeion in Zwolle

UX-design voor communicatieprofessionals

Bekijk evenement:
verbindingsfestival-2022
7 jul

Door Acquire Publishing B.V. in Zwolle

Verbindingsfestival 2022

Bekijk evenement:
Contact