Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Digitaal Werven

Een dag boordevol inspiratie over werving en selectie voor de corporate recruiter.

Van efficiency naar beleving

Het meten van de kandidaat- en medewerkersbeleving is niet meer weg te denken bij PostNL. Zeker in deze huidige arbeidsmarkt is het belangrijk om te weten hoe (potentiële) medewerkers PostNL ervaren als werkgever en wat daarin verbeterd kan of moet worden. Linsey van der Vliet en Robert Groenenboom nemen je mee in hun reis naar een belevingsgericht HR. Ze vertellen over de aanpak, resultaten, learnings én welke ambities er nog zijn.

De ruimte in met New York Pizza

Kasper Overtoom-Meijer neemt je mee in de ontwikkeling en conceptie van één van de opvallendste recruitmentcampagnes van de laatste tijd: in de wervingsstrijd om de beste maaltijdbezorgers, beloont New York Pizza de pizzabezorger die 4 maanden lang de beste klanttevredenheidsresultaten laat zien, met een reis naar de ruimte. Een échte ruimtereis, in een echte raket, ja!

The candidate journey: Meet&Seat

Sjoerd Burger en Annemarie Steenbeek nemen je graag mee in de case: The candidate journey: Meet&Seat. Wisselen van baan doe je niet zomaar. Zeker niet als je kunt kiezen uit vele banen. Ingenieurs en IT-ers gaan doorgaans echt voor de inhoud en dan wil je precies weten waar je aan begint. Omdat Rijkswaterstaat begrijpt hoe belangrijk persoonlijk contact is, en dat techneuten nu eenmaal graag met andere techneuten praten, bieden we kandidaten de kans om laagdrempelig kennis te maken. Van expert tot expert.

De nieuwe corporate recruitmentsite van de NS

Werving van nieuwe medewerkers bij NS is belangrijk om Nederland duurzaam bereikbaar te houden voor iedereen. Een goede recruitmentsite is hierin belangrijk. NS wil niet alleen de reiziger een goede reiservaring bieden, maar ook de interne en externe kandidaten. Omdat er altijd ruimte is voor verdere optimalisatie en innovatie, heeft NS samen met Floyd & Hamilton een nieuw platform neergezet. In deze sessie leer je hoe in deze site meer gevoel, inspiratie en vooral vele unieke candidate journeys zijn ingebouwd en waarom.

Lessen uit het voetbal m.b.t. talentidentificatie, selectie en ontwikkeling

Een jeugdopleiding bij een voetbalclub is zoiets als een traineeship, alleen begint deze op nog jongere leeftijd. PSV heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt als het gaat om de selectie van spelers en het identificeren van de mogelijke bias die bij dit proces komt kijken.

Net als bij een traineeship gaat het erom dat de aangenomen talenten de eindstreep halen en daarna bij je organisatie blijven. De methoden die PSV hiervoor gebruikt zijn ook inzetbaar voor het bedrijfsleven. Leer van PSV hoe ook jouw organisatie minder (tijdelijke) uitval kan hebben door betere selectie en slimmere begeleiding.

Break out

Tussen de plenaire sessie door zijn er diverse break out rondes. Bekijk hier het hele programma en claim je ticket!

 

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Maarssen

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Maarssen

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Maarssen

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact