Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Niet alleen zorgt het virus voor onzekere tijden op privégebied, ook zakelijk gezien leidt het tot een kei harde reset van ons leven. Dát het virus een stempel drukt op onze werkzaamheden is onvermijdelijk, maar hoe zorg je als digital professional dat je op afstand toch efficiënt en doelgericht in contact blijft met collega’s en klanten?

Digitale werkvloer

Gebruik jij de juiste tooling? Ben je wel écht efficiënt aan het werk? En hoe richten andere organisaties hun communicatielandschap in? Allerlei vragen die de afgelopen dagen waarschijnlijk door je hoofd zijn gespookt. Digital Wednesday praat je tijdens een spoed-webinar ‘digitaal communiceren tijdens COVID-19’ van A tot Z bij, zodat jij beschikt over voldoende tips om na afloop zelf aan de slag te gaan!

Twee sprekers nemen je mee in de ins & outs van de ‘digitale werkvloer’. Amanda Marochko vertelt hoe de succesvolle software applicatie Buffer haar al járen vanuit huis laat werken, verspreid over 15 landen. Jojanneke van den Bosch (bekend van van www.fijnthuiswerken.nl) heeft jarenlange ervaring met online tooling, voor het livestreamen van internationale conferenties bijvoorbeeld, en neemt je mee in tools die ervoor zorgen dat jij je werk kunt blijven doen.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Direct Duideiljk Tour
7 jul

Door Gebruiker Centraal in

Microcopy: De grote impact van korte woorden en kleine zinnetjes

Bekijk evenement:
verbindingsfestival-2022
7 jul

Door Acquire Publishing B.V. in

Verbindingsfestival 2022

Bekijk evenement:
Informatiesamenleving
7 jul

Door Gebruiker Centraal in

Omgaan met desinformatie en nepnieuws

Bekijk evenement:
Contact