Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Persona’s voor je communicatiestrategie

Is het altijd een goed idee om persona’s te gebruiken in de ontwikkeling van beleid of het inzetten van een communicatiestrategie? Persona’s, fictieve weergaven van groepen gebruikers, kúnnen helpen om je doel zo goed mogelijk te bereiken. Maar, ze komen zeker niet in élke situatie van pas. En ze worden ook niet altijd op een goede manier gemaakt. Wanneer gebruik je persona’s en wanneer niet? Wat zijn de belangrijkste valkuilen om op te letten als je ermee aan de slag gaat? En als de situatie zich ertoe leent: hoe begin je en op welke manier zet je ze in?

Direct Duidelijk Tour

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorg je voor duidelijke taal? Hoe maak je jouw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen?

Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour: een serie online bijeenkomsten over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie.

De webinars zijn gericht op communicatieadviseurs, redacteuren en alle andere professionals die zich inzetten voor betere communicatie en dienstverlening vanuit de overheid (en dus uiteraard ook vanuit uitvoeringsorganisaties).

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact