Laden Evenementen

Persona’s voor je communicatiestrategie

Is het altijd een goed idee om persona’s te gebruiken in de ontwikkeling van beleid of het inzetten van een communicatiestrategie? Persona’s, fictieve weergaven van groepen gebruikers, kúnnen helpen om je doel zo goed mogelijk te bereiken. Maar, ze komen zeker niet in élke situatie van pas. En ze worden ook niet altijd op een goede manier gemaakt. Wanneer gebruik je persona’s en wanneer niet? Wat zijn de belangrijkste valkuilen om op te letten als je ermee aan de slag gaat? En als de situatie zich ertoe leent: hoe begin je en op welke manier zet je ze in?

Direct Duidelijk Tour

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorg je voor duidelijke taal? Hoe maak je jouw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen?

Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour: een serie online bijeenkomsten over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie.

De webinars zijn gericht op communicatieadviseurs, redacteuren en alle andere professionals die zich inzetten voor betere communicatie en dienstverlening vanuit de overheid (en dus uiteraard ook vanuit uitvoeringsorganisaties).

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Citymarketing
16 mei

Door Het Netwerk Citymarketing in

Nationaal Congres Citymarketing 2022

Bekijk evenement:
Veranderkunde
17 mei

Door ManagementBoek in

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
churn-door-middel-van-data-science
18 mei

Door Beeckestijn Business School in

Churn voorspellen en verlagen d.m.v. data science

Bekijk evenement:
Contact