Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Begin 2021 maakte de wereld dankzij de verkoop van de NFT (Non-Fungible Token) van een digitaal kunstwerk van de artiest Beeple voor 69 miljoen dollar kennis met NFT’s. Het betekende het startschot van een ongekende hype, met tientallen miljoenen euro’s die werden neergeteld voor NFT’s.

De toekomst van NFT’s

Maar wat is de waarde die schuilgaat achter de hype? Wat is ruis en wat is signaal? De sprekers van vanavond nemen ons mee in de wereld van NFT’s. Wat is nu eigenlijk een NFT? Zijn het niks anders dan digitale plaatjes, is het digitaal bezit of zelfs de technologie voor een heel nieuw waardesysteem? Maar vooral: waar gaat het naar toe? Wat zijn de mogelijkheden nu, en hoe ziet de toekomst er uit? Naast een ijzersterk verhaal komen er ook veel praktische toepassingen van NFT-technologie voorbij.

Sprekers

De sprekers van vanavond zijn niemand minder dan Communicatieconsultant en NFT expert, Kyonne Leyser, co-founder Early Ones en web3 fanaat Bram Kanstein en Maarten Bloemers, oprichter GUTS Tickets.

De hosts van vanavond zijn Aljo Hartgers en Danny Oosterveer van de podcast Station Decentraal. Danny schreef o.a. het boek ‘Databedreven marketing‘.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Arnhem

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in Arnhem

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in Arnhem

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact