Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni is het: de week van de Dienstverlening. Een week vóór en dóór gemeenten die actief bezig zijn met dienstverlening. In het hele land vinden er in die week online en fysieke sessies plaats met als thema dienstverlening, digitaliseren en de impact op mens & organisatie.

De week van de dienstverlening

In deze week organiseren gemeenten door heel Nederland sessies. Dit kan een compleet programma zijn op gemeentelijk niveau tot landelijke events waar eenieder aan kan deelnemen. Het doel van de week van de dienstverlening is het stimuleren van samenwerking, van elkaar leren en inspireren, op het gebied van het ontwikkelen van de dienstverlening.

Programma

In de komende periode zal het aantal events op de site toenemen. Iedere gemeente kan zelf events organiseren. De inhoud van de events verschillen qua onderwerp en vorm. In het ene event wordt een ervaring gedeeld in het andere event wordt er samengewerkt in een hackathon.

Kies zelf de events waar jij aan deel wilt nemen. Op de site kan je selecteren op dag, op onderwerp, op regio… Zo kan je zelf een interessant programma samenstellen.

Hieronder vind je enkele events gedurende de week van de dienstverlening.

Introductie in Klantgedreven omnichannel dienstverlening

De gemeente Tilburg gaat klantgedreven werken op een omnichannel manier. Bij een omnichannel aanpak komen alle communicatiekanalen van gemeenten naadloos bij elkaar, zodat de dienstverlening verbetert.

Jesse Leemput en Marcel van Gool nemen je mee in de wereld van klantgedreven dienstverlening. Het programma klantgedreven dienstverlening van de gemeente Tilburg is al goed op stoom om samen de beweging te maken van procesgericht werken naar klantgedreven dienstverlening. Graag vertellen Marcel en Jesse je wat de klantgedreven omnichannel aanpak van Tilburg is en wat dit voor de komende jaren gaat betekenen.

Een flitsende start met chatbot Jochem

Digitale dienstverlening uitbreiden met een chatbot? Als kleine gemeente heeft de Gemeente Lochem de keuze gemaakt voor een verwijsbot, welke ze zelf programmeerden. De manier van werken was bijzonder, snel en leuk. Ook de hoofdpijnpunten delen zij graag met je.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Digitale-ontwikkelingen
29 nov

Door Logeion in

Digitale ontwikkelingen in communicatie

Bekijk evenement:
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
Contact