Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoe zorg je ervoor dat mensen juist voor jouw merk willen werken? En minstens zo belangrijk, hoe houd je medewerkers geboeid?

De ultieme employee journey

Tijdens het Europees kampioen AFAS en de ultieme employee journey gaat het ook over hoe je merk wordt uitgedragen door jouw medewerkers. Merkbeleving begint intern, want het contact dat medewerkers met jouw klanten hebben, heeft veel impact op de beleving van je merk. Verwacht deze avond flink wat concrete tips & tricks, en inspirerende cases over employer én internal branding.

De eerste spreker is Katinka Huijberst, managing director van bureau PROOF. Katinka neemt je aan de hand van mooie praktijkcases mee in hoe je de employee journey optimaal inricht. Een journey waarmee je zorgt voor happy medewerkers en collega’s die optimaal bijdragen aan de doelen van je merk. Katinka vertelt wat goed werkt, maar ook wat de valkuilen zijn en de lessen die ze geleerd hebben.

Kampioen AFAS

En met een beetje extra trots presenteert Marketing Minds de tweede spreker van de avond, Europees kampioen AFAS staat op het podium! AFAS is Europees werkgever van het jaar en Senior Marketingmanager Rik ten Wolde neemt je mee in hoe je bedrijfscultuur kunt versterken en inzetten voor je werkgeversmerk.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Apeldoorn

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Apeldoorn

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Apeldoorn

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact