Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De wereld om ons heen verandert snel. Technologie verandert ons leven en werken. Er zijn maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, ongelijkheid en de toekomst van werk. Dat biedt kansen, maar stelt ook het aanpassingsvermogen van mensen én organisaties op de proef. Iedereen moet zich blijven ontwikkelen zodat we de uitdagingen van de toekomst aan kunnen. Kom ook naar Media Villa Arnhem over de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen.

Op dinsdag 25 juni, de laatste #mediavilla026 van dit seizoen, hebben we maar liefst 3 sprekers die ons meenemen in de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen.

Marco Derksen, digitaal strateeg, ondernemer, docent en één van de initiatiefnemers van Media Villa Arnhem zal aftrappen met zijn visie op de toekomst van werk.

Vervolgens zal Corinne Camman-Slotboom, manager HR bij Eiffel ons meenemen in de visie en aanpak van Eiffel waarbij ze haar eigen ontwikkeling als uitgangspunt zal nemen.

Tot slot zal Stephan Fellinger, ondernemer en mede-oprichter van www.dagstage.nl ons meenemen in zijn visie op persoonlijke talentontwikkeling.

Je kunt hier aanmelden voor Media Villa Arnhem over de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen op 25 juni 2019. Toegang is gratis.

Lees meer over:

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Thijs Heslenfeld - Fotograaf
25 jun

Door Media Villa Arnhem in Arnhem

Just Do It – Thijs Heslenfeld

Bekijk evenement:
CCMA Awards 2019
25 jun

Door CCMA in Arnhem

CCMA Awards 2019 – The Secret & Manager of the Year 2019

Bekijk evenement:
Innovate 2019 over innovatie in Arnhem
25 jun

Door Innovatiefabriek Arnhem in Arnhem

INNOVATE 2019 Festival

Bekijk evenement:
Contact