Laden Evenementen

De wereld om ons heen verandert snel. Technologie verandert ons leven en werken. Er zijn maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, ongelijkheid en de toekomst van werk. Dat biedt kansen, maar stelt ook het aanpassingsvermogen van mensen én organisaties op de proef. Iedereen moet zich blijven ontwikkelen zodat we de uitdagingen van de toekomst aan kunnen. Kom ook naar Media Villa Arnhem over de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen.

Op dinsdag 25 juni, de laatste #mediavilla026 van dit seizoen, hebben we maar liefst 3 sprekers die ons meenemen in de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen.

Marco Derksen, digitaal strateeg, ondernemer, docent en één van de initiatiefnemers van Media Villa Arnhem zal aftrappen met zijn visie op de toekomst van werk.

Vervolgens zal Corinne Camman-Slotboom, manager HR bij Eiffel ons meenemen in de visie en aanpak van Eiffel waarbij ze haar eigen ontwikkeling als uitgangspunt zal nemen.

Tot slot zal Stephan Fellinger, ondernemer en mede-oprichter van www.dagstage.nl ons meenemen in zijn visie op persoonlijke talentontwikkeling.

Je kunt hier aanmelden voor Media Villa Arnhem over de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen op 25 juni 2019. Toegang is gratis.

Lees meer over:

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Mensen, Acties, Samenwerking en Technologie - MAST
25 jun

iBestuur Congres 2019

Bekijk evenement:
Brug - Kloof tussen webcare en communicatie dichten
25 jun

Door Upstream in Arnhem

Kennissessie & Zomerborrel Upstream

Bekijk evenement:
Student achter laptop
25 jun

Door Upstream in Arnhem

Webinar Social Media Analyse in het Hoger Onderwijs

Bekijk evenement:
Contact