Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De wereld om ons heen verandert snel. Technologie verandert ons leven en werken. Er zijn maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, ongelijkheid en de toekomst van werk. Dat biedt kansen, maar stelt ook het aanpassingsvermogen van mensen én organisaties op de proef. Iedereen moet zich blijven ontwikkelen zodat we de uitdagingen van de toekomst aan kunnen. Kom ook naar Media Villa Arnhem over de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen.

Op dinsdag 25 juni, de laatste #mediavilla026 van dit seizoen, hebben we maar liefst 3 sprekers die ons meenemen in de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen.

Marco Derksen, digitaal strateeg, ondernemer, docent en één van de initiatiefnemers van Media Villa Arnhem zal aftrappen met zijn visie op de toekomst van werk.

Vervolgens zal Corinne Camman-Slotboom, manager HR bij Eiffel ons meenemen in de visie en aanpak van Eiffel waarbij ze haar eigen ontwikkeling als uitgangspunt zal nemen.

Tot slot zal Stephan Fellinger, ondernemer en mede-oprichter van www.dagstage.nl ons meenemen in zijn visie op persoonlijke talentontwikkeling.

Je kunt hier aanmelden voor Media Villa Arnhem over de toekomst van werk en een leven lang ontwikkelen op 25 juni 2019. Toegang is gratis.

Lees meer over:

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Veranderkracht
25 jun

Door A&O Fonds Gemeenten in Arnhem

Online festival: Summerschool 2020

Bekijk evenement:
NIMA Marketing Day
25 jun

Door NIMA in Arnhem

Nima Marketing Day 2020

Bekijk evenement:
Service Design Days
25 jun

Door Koos Service Design in Arnhem

Service Design Days

Bekijk evenement:
Contact