Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Iedere gemeente heeft te maken met de maatschappelijke opgaven van de huidige tijd. Hoe zorg je dat je een economisch sterke, inclusieve, duurzame en toekomstbestendige gemeente bent die met behulp van slimme oplossingen een optimale leefomgeving creëert voor de burgers?

Impact op de toekomst van de samenleving

Het programma bestaat op 27 september uit verschillende onderdelen. Zo zijn er diverse keynotes, verdiepingssessies, Best practice workshops en kennistafels.

De onderwerpen die tijdens de plenaire speeches aan bod zijn gekomen hebben een enorme impact op de toekomst van onze samenleving. Gedurende deze verdiepingssessies wordt hier verder op ingegaan.

Aan iedere kennistafel wordt een specifiek thema ingeleid door een tafel host. Vervolgens ga je aan de hand van vragen en stellingen gezamenlijk in gesprek om kennis en ervaringen uit te wisselen. Je hebt verschillende thema’s waaruit je kunt kiezen. Er zijn twee rondes, dus je kunt tweemaal een keuze maken.

Thema’s

Het plenaire programma is Engelstalig. Tijdens de verschillende sessies, kennistafels en workshops zijn er twee tracks, Engelstalig en Nederlandstalig. In een informele setting discussieer je met een kleine groep genodigden over cruciale topics. Je bent vrij om deel te nemen aan de track die voor jou het meest interessant is en het is mogelijk om tussentijds te switchen. De thema’s vind je steeds terug in het programma:

  • KANSEN VOOR DE ECONOMIE
  • ETHIEK EN SOCIALE INCLUSIE
  • HOE ORGANISEREN WE DIT?

Bekijk hier het volledige programma.

Excursies

Op 28 september zijn er een aantal excursies georganiseerd waarbij de praktijk centraal staat. In de ochtend wordt er eerst nog inhoudelijk dieper ingegaan op een specifiek onderwerp. Na de lunch zijn er verschillende locaties in de stad waar je gaat kijken hoe slimme toepassingen helpen om maatschappelijke opgaven op te lossen.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Dordrecht

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Travel Congress 2023
10 jan

Door Jaarbeurs in Dordrecht

Travel Congress 2023

Bekijk evenement:
Winterfestival klantgericht ondernemen
23 jan

Door PvKO in Dordrecht

PvKO Winterfestival

Bekijk evenement:
Contact