Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Overtuigingskracht

Overtuigingskracht is grotendeels een techniek die aan te leren is. Experts ontdekken steeds meer psychologische principes die je helpen om mensen ‘ja’ te laten zeggen. Om je baas te overtuigen, een voorstel geaccepteerd te krijgen of de sales te verhogen. Vaak gaat het om kleine aanpassingen in de manier waarop je iets brengt. Je woordkeus, de volgorde. Zeer kleine aanpassingen -vaak gratis- met grote impact.

Robert Cialdini

Dr. Robert Cialdini is dé wereldwijde autoriteit op het gebied van beïnvloeden en overtuigen. Hij is hoogleraar Psychologie en Marketing aan de Arizona State University en bekend van zijn boek ‘Invloed‘. Daarvan zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Dr. Cialdini geldt dan ook als autoriteit als het gaat over het overtuigen van mensen. Hij komt voor een exclusief seminar bij DenkProducties naar Nederland en deelt het podium met Jitske Kramer, Jos Burgers, Remco Claassen, Jan van Setten, Sharon Kroes & Pacelle van Goethem. Daar wil je bij zijn!

Beïnvloeden en overtuigen

Jitske Kramer is een corporate antropoloog, spreker, ondernemer en oprichter van HumanDimensions. Ze is de auteur van o.a. ‘Deep Democracy’ en laat zien hoe we onze manier van organiseren en samenwerken als groep kunnen verbeteren.

Drs. Pacelle van Goethem is Nederland’s autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed op de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen. Pacelle ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze bundelde haar kennis in de bestseller: ‘IJs verkopen aan Eskimo’s – Onzichtbaar overtuigen’.

Jos Burgers deelt dé eye-openers over het belangrijkste bezit van je organisatie: klanten. Hij is expert in Nederland op het gebied van klantgerichtheid en marketing en houdt hierover vele presentaties. Ook schreef hij er diverse boeken over zoals ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’.

Kom naar het seminar en leer meer over de 6 slimme technieken voor extra overtuigingskracht!

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Citymarketing
16 mei

Door Het Netwerk Citymarketing in Bussum

Nationaal Congres Citymarketing 2022

Bekijk evenement:
Veranderkunde
17 mei

Door ManagementBoek in Bussum

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
churn-door-middel-van-data-science
18 mei

Door Beeckestijn Business School in Bussum

Churn voorspellen en verlagen d.m.v. data science

Bekijk evenement:
Contact