Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Data driven

Data en personalisatie, een actueel en brandend thema. Dit komt allemaal voort uit misschien wel het grootste cliché dat we kennen: zet je klant centraal. Maar, zijn clichés er niet juist omdat ze zo waar zijn? Op basis van data kun je jouw klant steeds beter begrijpen. Vervolgens moet je die kennis toepassen. Want je moet geen inzichten vergaren óm het inzichten vergaren. De vraag is: wat ga je er vervolgens mee doen?

Customer Journey

Opgedane kennis kun je niet alleen toepassen binnen je platform, maar binnen de gehele customer journey. De centrale vraag van Data Driven Commerce 2020 is dan ook: hoe gebruik je de klantinzichten uit je data om je klant nóg beter van dienst te kunnen zijn en je conversie te verhogen?

Digitale materie

Annemarie van Campen, omschreven als energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium zal optreden als dagvoorzitter. Ze kan met haar voorliefde voor digitalisering en online communicatie op een heldere manier doorgaans ingewikkelde digitale materie, heel begrijpelijk uitleggen aan de niet-nerds onder ons.

Datastructuur

Nick Vieberink geeft tijdens zijn sessie antwoord op de volgende vragen. Hoe breng je een complexe datastructuur vanuit meerdere bronnen samen om deze real-time te combineren tot een persoonlijk aanbod? Op het juiste moment de juiste content en wat als je toekomstig klantgedrag kan gaan voorspellen?

Wat kun je zoal verwachten?

🔸 Een interactief programma met keynotes van grote merken
🔸 Zelf je favoriete parallelsessies kiezen
🔸 Netwerken met like-minded marketing & e-commerce professionals
🔸 Een volledig verzorgde lunch én borrel

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Veranderkracht
13 feb

Door A&O Fonds Gemeenten in Utrecht

Online festival: Summerschool 2020

Bekijk evenement:
NIMA Marketing Day
13 feb

Door NIMA in Utrecht

Nima Marketing Day 2020

Bekijk evenement:
Service Design Days
13 feb

Door Koos Service Design in Utrecht

Service Design Days

Bekijk evenement:
Contact