Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Een cyberincident zoals ransomware of een Ddos-aanval kan desastreuze gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering. Preventie door bijvoorbeeld technische beveiliging is niet altijd voldoende om een cyberincident te voorkomen.

Van preventie tot crisismanagement

Het is dan ook cruciaal om weerbaar te zijn en snel en adequaat te kunnen handelen. In korte tijd komt er veel op een organisatie af: wat moet er gebeuren? Is er (ook) sprake van een datalek? Wie moet ik informeren? Wat zijn de gevolgen? Deze en andere vragen zullen aan bod komen in dit gratis webinar.

Cybersecurity

Tijdens dit webinar worden de belangrijkste juridische en praktische aspecten van cyberincidenten en datalekken besproken. Stap voor stap ga je mee in het proces van cybersecurity en incident management. Aan het einde van deze workshop ben je volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rondom datalekken en cyberincidenten. Er is voldoende gelegenheid om vragen via de openbare of privé chat te stellen aan de sprekers.

Specialisten

De workshop wordt verzorgd door specialisten Nynke Brouwer en Dafne de Boer. Zij maken deel uit van het Dirkzwager Cybersecurity Team en hebben ruime praktijkervaring op het gebied van privacyrecht, IT-recht en aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact