Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Customer Experience & Customer Journey

Bijna iedere organisatie is in min of meerdere mate wel bezig met klantbeleving. De ambities op dit gebied, vertaald in CX doelen, klantbeloften en kleurrijke Customer Journeys vrolijken menig kantoormuur op. De vraag is echter, is het ook al gelukt om de klant hiermee vrolijker te stemmen?

Te vaak worden de genoemde CX doelstellingen, klantbeloften en customer journeys nog stille getuigen van de geformuleerde ambitie. Het lukt onvoldoende om ze van papier af te krijgen en om te zetten tot concrete acties en klantgericht gedrag van medewerkers. Er is meer nodig dan alleen fancy termen als customer journey experts, CX designers en klantspecialisten om een organisatie echt klantgerichter te maken.

Maak het verschil

In deze clinic aan de Beeckestijn Business School zal Kees Kerkvliet, Managing Director van klantbelevingsbureau TOTE-M, ingaan op vragen als: Hoe maak je een medewerker trots en betrokken door hem/haar ‘aan te zetten’ op de klant? Hoe kunnen de medewerkers het verschil maken voor de klant? En… hoe krijg je de CX-plannen en customer journeys van papier af en in hoofden en harten van de medewerker?

Resultaat: een voor de klant merkbaar verbeterde klantbeleving waarin hij/zij zich gekend en erkend voelt, relevante interacties heeft en graag terugkomt.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
content-conference
30 jun

Door FrankWatching in Leusden

Content Conference 2022

Bekijk evenement:
UX-Design
30 jun

Door Logeion in Leusden

UX-design voor communicatieprofessionals

Bekijk evenement:
verbindingsfestival-2022
7 jul

Door Acquire Publishing B.V. in Leusden

Verbindingsfestival 2022

Bekijk evenement:
Contact