Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Customer Data Conference is een event georganiseerd door Frankwatching over data driven marketing, CX, data analytics en marketing automation.

Enkele sprekers zijn Frans Reichardt (‘klantenluisteraar‘), marketing automation consultant Jordi van Rijn, digital data analyst Amber Grubben en data driven digital marketing manager Hedwich de Groot van Rituals. Ook spreken growth hacking trainer Regan Kirk en David Raab, CEO and Founder van het Customer Data Platform Institute.

Customer Journey & Customer Experience

Wil je als organisatie meer conversie en leads? Dan moet je klanten op het perfecte moment in de customer journey bereiken en ze de beste customer experience bieden. Om dit te realiseren kun je niet zonder de juiste klantdata!

Benieuwd naar de aanpak van Transavia en hoe personalisatie de kans op een boeking vergroot? Of hoe Maarten van der Weijden de brug slaat tussen topsport en marketing performance?

Ontdek op 21 november 2019 hoe je klantgegevens, marketing automation tools en customer data platforms kunt gebruiken voor datagedreven e-mailmarketing, campagnes en leadgeneratie. Met inspirerende keynotes, expertsessies, roundtables en demo’s!

Meer informatie over de Customer Data Conference kun je vinden op:

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Utrecht

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in Utrecht

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in Utrecht

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact