Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Customer Data Conference is een event georganiseerd door Frankwatching over data driven marketing, CX, data analytics en marketing automation.

Enkele sprekers zijn Frans Reichardt (‘klantenluisteraar‘), marketing automation consultant Jordi van Rijn, digital data analyst Amber Grubben en data driven digital marketing manager Hedwich de Groot van Rituals. Ook spreken growth hacking trainer Regan Kirk en David Raab, CEO and Founder van het Customer Data Platform Institute.

Customer Journey & Customer Experience

Wil je als organisatie meer conversie en leads? Dan moet je klanten op het perfecte moment in de customer journey bereiken en ze de beste customer experience bieden. Om dit te realiseren kun je niet zonder de juiste klantdata!

Benieuwd naar de aanpak van Transavia en hoe personalisatie de kans op een boeking vergroot? Of hoe Maarten van der Weijden de brug slaat tussen topsport en marketing performance?

Ontdek op 21 november 2019 hoe je klantgegevens, marketing automation tools en customer data platforms kunt gebruiken voor datagedreven e-mailmarketing, campagnes en leadgeneratie. Met inspirerende keynotes, expertsessies, roundtables en demo’s!

Meer informatie over de Customer Data Conference kun je vinden op:

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
klantgericht leiderschap
21 nov

Masterclass Klantgericht Leiderschap

Bekijk evenement:
Toepasbare regels
21 nov

Door Unie van Waterschappen in Utrecht

Webinar: van beslissingstabel naar toepasbare regels in het DSO

Bekijk evenement:
Versneld veranderen
21 nov

Door Betterday in Utrecht

Powerclass Versneld veranderen

Bekijk evenement:
Contact