Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Met een online beursvloer met bijna zeventig leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector biedt CorporatiePlein Online kennis en inhoud voor corporatiemedewerkers in de vakgebieden Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering, Innovatie & ICT.

Woningcorporaties

CorporatiePlein is al jaren dé Bedrijfsvoering, ICT en Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Dat de tiende editie van CorporatiePlein bijzonder zou worden stond al langer vast. De coronacrisis heeft daar natuurlijk een nieuwe dimensie aan toegevoegd. Daarom is de fysieke editie van CorporatiePlein 2020 verplaatst naar 10 december in Expo Houten.

Omdat met de kennis van nu ook 10 december nog zeer onzeker is of CorporatiePlein door kan gaan, gaan we op 24 september de tiende editie Online organiseren!

CorporatiePlein Online

Op 24 september wordt CorporatiePlein Online een ‘gewone’ vakbeurs met de complete beleving van het evenement, maar dan volledig online. Naar verwachting zal dit direct het grootste en drukst bezochte online evenement voor woningcorporaties worden. Daar moet je bij zijn!

Virtuele beurs

Bezoekers krijgen persoonlijk hun toegangsbadge overhandigd en kunnen vervolgens netwerken op de beursvloer, virtuele beursstands bezoeken en deelnemen aan (plenaire) kennissessies en/of online demo’s van exposanten. Bezoekers kunnen eenvoudig 1-op-1 chatgesprekken voeren met standhouders en andere bezoekers en direct vervolgafspraken maken. Verrassend, spannend en leuk worden de speeddate-carrouselsessies. Gedurende diverse momenten op de dag worden exposanten met bezoekers gemixt en gematcht.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Social media
21 jan

Door Gebruiker Centraal in

Tweede Kamerverkiezingen

Bekijk evenement:
Clinic klantgericht ondernemen
22 jan

Door Beeckestijn Business School in

Klantgericht ondernemen in een high-performing omgeving

Bekijk evenement:
Clinic toepassen AI
22 jan

Door Beeckestijn Business School in

A.I. toepassen binnen marketing? Zo doe je dat!

Bekijk evenement:
Contact