Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Donderdag 27 mei is het weer zover: RESET is terug! Het jaarlijkse event van Over/Nieuw waar wij sparren over sociale innovatie en maatschappelijke impact zal dit jaar via een online livestream plaatsvinden.

Voor het thema “De coronacrisis als RESET van de maatschappij”, kijken wij dit jaar naar de kansen die corona ons biedt voor de toekomst. De creativiteit die corona van ons vraagt door onze oude structuren om te gooien, geeft ons de mogelijkheid iets nieuws op te bouwen. Hoe benutten we deze kans om een gelijkwaardige en duurzame toekomst te creëren? Ook worden bepaalde groepen extra hard getroffen door de coronacrisis. Hoe kan de hulp die hun nu geboden wordt ook in de toekomst blijven bestaan?

Doe mee aan deze middag vol inspiratie! Simone Filippini zal de dag inleiden met een keynote over de invloed van corona op de duurzame ontwikkeling van rechtvaardigheid en kansengelijkheid in de maatschappij. Vervolgens bespreken wij verschillende vraagstukken rondom corona als RESET in een panel, waarbij vragen van de kijkers thuis vanuit de perspectieven zorg, sociaal domein en onderwijs zullen behandelen. Tenslotte presenteren wij het nieuwe boek “Kick-off je carrière” van Over/Nieuw om handvatten te bieden voor het omzetten van ideeën naar actie.

Meld je gratis aan: https://lnkd.in/eC9ZB6G. De eerste 100 aanmeldingen krijgen gratis ons boek “Kick-off je carrière” toegestuurd! Wij hopen je te zien op de 27e, van 15.30-17.00

Bekijk ook de terugblik RESET 2019 op https://overnieuw.nl/reset-2019/

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
vrijetijdscongres-flevoland
6 dec

Door Visit Flevoland in

Vrijetijdscongres Flevoland

Bekijk evenement:
waarde-creëren
10 dec

Door ManagementBoek in

Van winst naar waarde

Bekijk evenement:
Versneld veranderen
15 dec

Door Betterday in

Powerclass Versneld veranderen

Bekijk evenement:
Contact