Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Congres contentmarketing en webredactie

Hoe kan goede content bijvoorbeeld leiden tot sales, kostenbesparing of een positiever imago? En welke trends zijn nou gebakken lucht of juist onmisbaar? Krijg antwoord of dit soort vragen tijdens het congres Contentmarketing & Webredactie. Via inspirerende keynotes, praktijkgerichte workshops en verhelderende cases van A-merken is jouw contentkennis na één dag weer helemaal bij!

Contentprofessional

Congres Contentmarketing & Webredactie is voor iedereen die meer wil halen uit zijn content. Of je nou webredacteur, copywriter, (content-) marketeer, contentmanager of communicatiespecialist bent: er is wat wils voor jou. Een gezonde mix van onderwerpen zorgt ervoor dat jij je kunt verdiepen in de thema’s die relevant zijn voor jouw rol. Waar je die ook uitvoert: veel van onze bezoekers zijn zzp’er, maar er zijn ook veel medewerkers en leidinggevenden van grote corporates, goede doelen, overheidsinstellingen, gemeenten en het mkb.

Sprekers

The Offer You Can’t Refuse

Steven Van Belleghem is een wereldwijde thought leader op het gebied van Customer Experience. Zijn passie is het verspreiden van ideeën over de toekomst van customer experience. Steven is auteur van meerdere internationale bestsellers waaronder ‘The Conversation Manager‘, ‘When Digital Becomes Human‘ en ‘The Offer You Can’t Refuse‘.

Hoe maak je impact met content

Fleur Willemijn van Beinum is een ervaren content director. Ze wordt vaak ingezet om content en social naar een hoger niveau te tillen. Ze heeft bijna 25 jaar ervaring voor en is ook gastdocent aan Nyenrode Business University.

De Digital marketing trends voor 2023!

Bart Meerdink is Managing Partner en kerndocent Digital bij Beeckestijn Business School. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en transformatie. Jaarlijks helpt hij vele bedrijven en deelnemers bij het opzetten en uitvoeren van de digitale marketing- en datastrategie.

Donald Duck app: hoe dit vrolijke weekblad werd gedigitaliseerd

Paula van Steijn studeerde Journalistiek en begon als (web)redacteur, maar is inmiddels al bijna 10 jaar werkzaam binnen digital product development. Ze werkte als Product Owner bij o.a. Zilveren Kruis en Funda. Bij DPG Media ontwikkelde ze de succesvolle Donald Duck app.

Eddy Boeve is al meer dan 25 jaar UX- en CRO-professional. Hij werkt bij iO (voormalig Booming) als online personalisatie expert voor klanten zoals verf.nl, Trubendorffer verslavingszorg, Essity (consumer tissues) en Herinneringen op Linnen. Eddy zal een inspirerende sessie verzorgen tijdens het Congres Contentmarketing en Webredactie.

 

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Utrecht

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Utrecht

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Utrecht

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact