Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Inzichten & resultaten design thinking training

Gebruiker Centraal organiseert op vrijdag 20 november een conferentie over design thinking bij de overheid. Deze conferentie is onderdeel van een groter programma op verschillende plekken in Nederland. Tijdens de conferentie delen de regio’s hun belangrijkste lessen, inzichten en resultaten. Deze conferentie is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet hebt deelgenomen aan de training.

Wat is design thinking?

Design thinking is een waardevolle aanpak in de weg naar inclusieve digitale dienstverlening. Bij het ontwerpen en het ontwikkelen van de dienstverlening staat het perspectief van de gebruiker centraal. Dit maakt het mogelijk om voor veel soorten vraagstukken tot oplossingsrichtingen te komen.

Deelnemen?

Dit evenement richt zich op teams en organisaties binnen de overheid die willen beginnen met design thinking elementen, of daarin de volgende stap willen zetten. De onderdelen van design thinking zijn waardevol voor elke afdeling binnen de organisatie, van juridische zaken tot de dienstverlening zelf.

RIVM-maatregelen

De conferentie zal fysiek plaatsvinden, hierbij worden de maatregelen van het RIVM in de gaten gehouden. Het zou kunnen dat de conferentie uiteindelijk virtueel moet plaatsvinden, bekijk hier de huidige stand van zaken.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Ede

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Ede

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Ede

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact