Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Welke keuzes maak jij om het effect van jouw communicatie te vergroten? En wanneer en hoe stuur je bij? Daarover gaat het CommunicatieCongres 2019. Effect.

Een praktisch congres over de kansen, mogelijkheden én de grenzen van het communicatievak. Onder deskundige leiding van Diana Matroos bekende journalist en mediapersoonlijkheid zijn er dit jaar diverse inspirerende sprekers van onder meer Shell, Friesland Campina en de Erasmus Universiteit.

Gedragsverandering

Een van deze sprekers is Tom de Bruyne, hij traint mensen, teams en bedrijven in gedragsverandering in de Behavioural Design Academy.

Communicatieprofessionals moeten het belang en de impact van hun werk op stakeholders met een andere taal leren beargumenteren.

Tom is mede-oprichter van SUE,  een bureau dat gespecialiseerd is in gedragsbeïnvloeding. SUE ontwerpt proposities, producten, diensten, programma’s en communicatiestrategieën voor nationale en internationale overheden, bedrijven, NGO’s en politieke partijen.

Expertsessie

Het communicatievak verandert in rap tempo. Er komen nieuwe samenwerkingsvormen, zoals het werken met een standup en een newsroom. Zo gaat de organisatie van zenden naar luisteren en daarop inspelen met communicatie. Hoe beweeg je je naar die transitie? Welke rollen horen daarbij? Hoe werk je samen?

Tanja Jans zal tijdens de expertsessie gaan herijken wat het betekent om communicatieprofessional te zijn in deze veranderende dynamiek.

Newsroom

Tanja Jans is spreker en trainer, en heeft ervaring met het aansturen van social- en content teams bij verschillende organisaties. Na het recentelijk herinrichten van het social team bij UWV en het daar opzetten van een newsroom werkt ze momenteel als Social Media Manager bij een aantal gemeenten (HLTsamen) Daar is ze verantwoordelijk voor het professionaliseren van de redactie en de samenwerking met webcare, het opstellen van een content- en kanalenstrategie en het inrichten van een newsroom.

Gedurende deze dag zijn o.a. aan het woord Jitske Kramers, Mireille Spapens en Ingrid Meijer.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Burgerzaken
26 nov

Door A&O Fonds Gemeenten in Utrecht

Burgerzaken in Beweging

Bekijk evenement:
innovatie gemeenten
26 nov

Door A&O Fonds Gemeenten in Utrecht

Online Minicollege over Innovatie

Bekijk evenement:
Veranderkracht
26 nov

Door A&O Fonds Gemeenten in Utrecht

Online festival: Summerschool 2020

Bekijk evenement:
Contact