Laden Evenementen

Decision Engineering

De nieuwe trend binnen AI is om meer aandacht te richten op de data en de gewenste besluitvorming die men wil bereiken dan de mechanische stappen die daarvoor nodig zijn. In het Engels wordt deze trend “decision engineering” oftewel het vormgeven van besluiten genoemd.

Tijdens de clinic ‘Hoe bouw je A.I. – model in een dag?’ leer je hoe je dit kan toepassen door gebruik te maken van een hiervoor ontwikkelde tool. Het is interessant voor business managers die willen leren hoe AI op een pragmatische manier in te zetten.

Machine Learning

Je leert hoe ‘machine learning‘ ingezet kan worden om een AI-model snel tot stand te brengen. In plaats van programmeren in python of R ga je aan de slag met een geïntegreerde AI-tool op basis van “no code”.  

Je leert o.a. welke patronen te herkennen zijn, welke afwijkingen er zijn in data en hoe hoeverre kun je het antwoord vertrouwen?

Je gaat ook aan de slag met de tool BigML. Hiermee kan je snel en effectief machine learning inzetten om management vragen te analyseren en antwoorden te engineeren. 

Artificial intelligence

Spreker Alex Dowdalls is founder en partner van AXVECO neemt je mee in de wereld van decision engineering, een grote trend binnen artificial intelligence.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Influencer marketing
13 dec

Door Stichting 038 Digital in Leusden

Meetup: Influencer Marketing

Bekijk evenement:
Internet abuse
13 dec

Door SIDN in Leusden

SIDN TechTalk: Internet Abuse

Bekijk evenement:
Digitale transformatie
13 dec

Door Unie van Waterschappen in Leusden

Digitale transformatie Waterschappen

Bekijk evenement:
Contact