Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Decision Engineering

De nieuwe trend binnen AI is om meer aandacht te richten op de data en de gewenste besluitvorming die men wil bereiken dan de mechanische stappen die daarvoor nodig zijn. In het Engels wordt deze trend “decision engineering” oftewel het vormgeven van besluiten genoemd.

Tijdens de clinic ‘Hoe bouw je A.I. – model in een dag?’ leer je hoe je dit kan toepassen door gebruik te maken van een hiervoor ontwikkelde tool. Het is interessant voor business managers die willen leren hoe AI op een pragmatische manier in te zetten.

Machine Learning

Je leert hoe ‘machine learning‘ ingezet kan worden om een AI-model snel tot stand te brengen. In plaats van programmeren in python of R ga je aan de slag met een geïntegreerde AI-tool op basis van “no code”.  

Je leert o.a. welke patronen te herkennen zijn, welke afwijkingen er zijn in data en hoe hoeverre kun je het antwoord vertrouwen?

Je gaat ook aan de slag met de tool BigML. Hiermee kan je snel en effectief machine learning inzetten om management vragen te analyseren en antwoorden te engineeren. 

Artificial intelligence

Spreker Alex Dowdalls is founder en partner van AXVECO neemt je mee in de wereld van decision engineering, een grote trend binnen artificial intelligence.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Burgerzaken
13 dec

Door A&O Fonds Gemeenten in Leusden

Burgerzaken in Beweging

Bekijk evenement:
innovatie gemeenten
13 dec

Door A&O Fonds Gemeenten in Leusden

Online Minicollege over Innovatie

Bekijk evenement:
Veranderkracht
13 dec

Door A&O Fonds Gemeenten in Leusden

Online festival: Summerschool 2020

Bekijk evenement:
Contact