Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De gratis clinic “Wat is de impact van de versnelde digitale transformatie op jouw carrière?”,  georganiseerd door Beeckestijn Business School, geeft je de kans om je positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Digital marketeer

Een ding is zeker. Digital marketing en CX loopbanen worden aanzienlijk beïnvloed door de gevolgen van de coronacrisis. Een versnelde digitale transformatie was voor veel bedrijven onoverkomelijk. Ons lichaam moet zich verweren tegen het virus maar onze loopbanen ook. Er zijn nieuwe skills en kennis nodig. En meer doeners en durvers.

In deze clinic gaan Hans Molenaar en Bart Meerdink dieper in op de skills die belangrijker worden en waar de kansen komen te liggen. De volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe kunnen digital marketeers en CX professionals zich goed mogelijk voorbereiden op de toekomst?
  • Hoe versterk je je carrièrekansen?
  • Waar liggen kansen en waar bedreigingen?
  • Welke nieuwe jobs gaan er ontstaan?

Sprekers

Hans Molenaar is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Hij is voorzitter van de PIM Marketing Literatuurprijs en Marketing Scriptieprijs. In het verleden heeft hij zowel voor grote corporates b2b marketing en salesmanagement posities vervuld. Hij is initiatiefnemer van het Marketingtrendrapport, Marketingwetenschapsprijs en de Marketeer of the Year.

Bart Meerdink is managing partner en kerndocent bij Beeckestijn. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en heeft vele bedrijven geholpen bij het vormgeven en uitvoeren van de strategie. Hij wordt het meest vrolijk van innovatie, social media, growth hacking en digitale toepassingen die echte waarde opleveren.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Data-Week-NL
27 jun

Door Gemeente ’s Hertogenbosch in

Data Week NL

Bekijk evenement:
VNG Congres
28 jun

Door VNG in

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Verandermanagement
28 jun

Door Management Impact in

Jaarcongres Verandermanagement 2022

Bekijk evenement:
Contact