Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Medewerkers als ambassadeur voor je organisatie, employee empowerment en employer branding: het zijn hot topics, maar hoe breng je dit in praktijk? Oberon, de organisator van deze kennissessie, ontwikkelde, in opdracht van T-Mobile en met bedenker Ruud Huigsloot, een medewerkers app met de naam CEO App, met als doel om medewerkers trots op hun organisatie te maken.

Iedereen CEO bij T-Mobile

De Customer Experienced Officer App, oftewel de CEO App helpt medewerkers van T-Mobile om werkelijk alle vragen waarop zij zelf het antwoord niet weten, (snel) te laten beantwoorden door collega’s. Op die manier krijgt de klant altijd het juiste antwoord en is de medewerker blij met de kennis en kunde van zijn/haar collega.

Met de CEO App worden medewerkers van T-Mobile in staat gesteld om écht te helpen en uit te groeien tot merkambassadeurs (‘iedereen CEO’). De CEO App werd een doorslaand succes. Dankzij de medewerkers app werd 70% van alle medewerkers actief ambassadeur voor het merk en werd er ook nog eens een omzet van minimaal € 3 miljoen gerealiseerd.

Kennis & inspiratie delen

De bedenker van deze succesvolle app Ruud Huigsloot en strategisch adviseur Marco Derksen delen hun kennis in een inspirerende sessie.

Ruud Huigsloot (voormalig Customer Contact Innovation Manager bij T-Mobile en bedenker van de app), deelt zijn succesverhaal over de concrete doorvertaling en invulling van het begrip merkambassadeurs binnen je organisatie. Hij vertelt over het proces om in een grote organisatie dingen voor elkaar te krijgen en hoe de app bij T-Mobile ervoor heeft gezorgd voor meer winst én medewerkers die vol trots zijn over hun bedrijf.

Marco Derksen (oprichter Marketingfacts, strategisch adviseur Upstream en expert op het gebied van digitaal leiderschap was betrokken bij de digitale strategie van T-Mobile. Marco deelt zijn ervaringen met betrekking tot het ontwikkelen van merkambassadeurs binnen je organisatie, én praat je bij over de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van communicatie en samenwerking, zodat je na het bijwonen van deze sessie volledig op de hoogte bent voor 2020.

Programma & aanmelden

  • 15.00 inloop & koffie
  • 15.30 Sprekers aan het woord. Marco Derksen en Ruud Huigsloot
  • 17.00 Borrel

Voor wie?

Speciaal voor HR- en Communicatieprofessionals van een organisaties met minimaal 500 medewerkers of geïnteresseerd in employee advocacy,  employee empowerment, employer branding, merkambassadeurs, medewerkerbetrokkenheid en/of ontwikkeling van apps voor medewerkers.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Amsterdam

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in Amsterdam

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in Amsterdam

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact