Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CCMA AWARDS – Manager of the Year is een event van de CCMA en wordt jaarlijks georganiseerd om de beste en meest vooruitstrevende customer contact managers in de spotlight te zetten. De kennis en ervaring van deze vakgenoten worden met de klantcontact branche gedeeld. Deze succesverhalen dragen bij aan hoe we samen naar de toekomst kijken. Niet alleen de klant, maar ook de klantcontact medewerker moet centraal staan bij alles wat je doet.

Welke inspirerende persoonlijkheid treedt een jaar lang in de schijnwerpers als klantcontact manager van het jaar 2019 en is hét voorbeeld voor de klantcontactsector? Wie volgt Rob Krijgsman van APG – Manager of the Year 2018 op?

Op 2 oktober 2019 maakt de vakjury van de Customer Contact Management Association (CCMA) de Manager of the Year 2019 bekend tijdens de CCMA Awards 2019.

De CCMA Awards 2019 – The Secret

In de middag ben je als bezoeker getuige van interviews met de finalisten door Sophie Hilbrand én de live jurysessie met kennistafels geleid door de 10 finalisten. In de avond wordt door Sophie, tijdens een bijzonder diner met o.a. bekende mindf*cker Victor Mids, de winnaar bekend gemaakt. Het event wordt dit jaar afgesloten met een niet te missen branchefeest ‘Feesten met de Finalisten’. Daar moet je net als 100-en klantcontact professionals bij zijn.

Tijdens hét klantcontact feest is er nog een verrassend live optreden van een special guest. Maar die houden we, passend bij het thema van dit jaar ‘The Secret’’ nog even geheim. Aanmelden voor The Secret

Het geheim van een goede contact center manager?

Wat zijn de geheimen van de beste contact center managers? Hoe komt het dat zij nu zo succesvol zijn? De vakjury gaat dit jaar de best bewaarde geheimen ontfutselen bij de absolute managementtop van de klantcontact branche. Wat is het geheim van een goede contact center manager, talentontwikkeling en van goed digitaal klantcontact?

Stem op de 10 finalisten

De 10 finalisten zijn bekend voor de contact center manager of the year 2019 competitie. De finalisten zijn via onderstaande link te vinden en je kunt op ze stemmen:

Vanuit Upstream is Arne Keuning aanwezig op de CCMA Awards 2019.

Over CCMA

De CCMA is de beroepsvereniging in Nederland voor professionals die werkzaam zijn in de Customer Contact branche.

Ben jij al lid van de CCMA en de CCMA community? Als Klantcontactprofessional kun je alle up-dates volgen op de CCMA online community, meld je dus nu aan: https://www.linkedin.com/groups/92942/

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Bussum

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Bussum

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Bussum

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact