Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Dit jaar geen dagprogramma maar een hele week! Maar liefst vier dagen lang online kennis en inspiratie over het communicatie vak tijdens C-Week!

Vakcongres

Waar worden de bakens verzet? Wie zijn de koplopers en wat kunnen we van hen leren? Wat zijn de trends in het vak? Wat gebeurt er in aanpalende gebieden?

Met iedere dag een waanzinnig Topcollege, de bekendmaking van de CommunicatieProfessional van het Jaar en CommunicatieTalent van het Jaar, de eerste editie van het Groot Logeion Dictee, dagelijkse Clubhouse-meetings en volop inspiratiesessies van vooraanstaande vakgenoten en wetenschappers.

Logeion

Omdat Logeion,, Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, dit jaar 75 jaar bestaat, wordt het een bijzondere feestelijke (zomerse!) online editie. Pauline de Wilde is de presentatrice die alle elementen gedurende de week met elkaar zal verbinden.

Communicatieprofessionals

Het programma wordt nog verder ingevuld maar enkele inspirerende sprekers zijn al bekend!

 • Ben Tiggelaar, expert in leiderschap, verandering en gedrag, verzorgt een topcollege op donderdag 24 juni. Hij schreef onder andere het boek; De Ladder – Waarom veranderen zo moeilijk is én… welke 3 stappen wel werken.
 • Op dinsdag 22 juni kun je de topcollege van Afdhel Aziz bijwonen. Afdhel Aziz is een Amerikaanse schrijver, spreker, consultant en een van de meest gerespecteerde stemmen in de wereldwijde beweging van zaken als een kracht voor het goede. Zijn missie is een oplossing te vinden voor één van de grootste problemen die bedrijven ondervinden in deze tijd: hoe zij doel en betekenis kunnen geven aan het werk dat zij doen.
 • Guido Rijnja werkt sinds 1982 bij de overheid in communicatiefuncties en is nu werkzaam bij de Rijksvoorlichtingsdienst. Guido heeft een passie voor taal, voor onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen van wat communiceren inhoudt en zo lastig en -dus- interessant maakt. Hij schreef het boek; ‘Storytelling- De kracht van verhalen in communicatie’ en verzorgt samen met Lodewijk van Noort het groot Logeion Dictee op woensdag 23 juni.
 • Youssef Eddini is een echte communicatiestrateeg, die goed weet hoe hij merken kan bouwen, reputaties kan managen en koel blijft als hij voor hete vuren staat. Youssef gaat tijdens C-week in gesprek met bijzondere gasten over de drie trends van Logeion.
  Trend 1: Verdeelde samenleving, gedeelde toekomst
  Trend 2: Technologie als bondgenoot
  Trend 3: Welkom in de belevingswereld

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact