Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ontwikkeling en verandering realiseren binnen je team, hoe doe je dat? Heb jij de behoefte om te sparren, te toetsen en uit te wisselen over de veranderingen binnen Burgerzaken? Ben je benieuwd hoe collega-gemeenten omgaan met de hobbels die je tegenkomt?

Ontwikkelingen Burgerzaken

Hoe neem je medewerkers mee in de veranderende omgeving van Burgerzaken? Hoe ondersteun je medewerkers bij het leren van nieuwe taken? Wat betekent dit dan voor jouw leiderschap? In deze interactieve online werksessie gaat A&O in op deze en andere vragen. Uitgangspunt is hoe op basis van actuele ontwikkelingen rondom Burgerzaken je tot een verdere aanpak komt met je team. Interessant dus voor operationeel leidinggevenden binnen Burgerzaken van gemeenten. (Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.)

Begeleiding

Judith Barneveld is adviseur leren & presteren. Ze helpt organisaties bij de duurzame ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden. Dat doet ze voor gemeenten en andere instellingen binnen de publieke sector.

Alexandra van der Lee is adviseur op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Ze begeleidt mensen en organisaties in hun (team)ontwikkeling. Hiervoor was ze o.a. Sectorhoofd Publiekscontacten bij gemeente Eindhoven.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
verbindingsfestival-2022
7 jul

Door Acquire Publishing B.V. in

Verbindingsfestival 2022

Bekijk evenement:
Duurzame inzetbaarheid in klantcontact
7 jul

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De do’s en don’ts van het automatiseren van klantcontact

Bekijk evenement:
freelanceFest
8 jul

Door Fring.Work in

FreelanceFest

Bekijk evenement:
Contact