Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Brené Brown, Simon Sinek, Nicolas Nassim Taleb, Malcolm Gladwell, Renée Mauborgne, Gary Vaynerchuk, Martin Lindstrom en Tara Westover zijn enkele van de wereldbekende sprekers die hun beste ideeën gaan delen op Brand Minds Live. Een fantastische line-up van 25 september tot 27 september. DenkProducties is de exclusieve Nederlandse partner voor Brand Minds live.

Durf te leiden

Dr. Brené Brown is als docent en onderzoeker verbonden aan de universiteit van Houston. Ze is de eerste onderzoeker met een gefilmde lezing op Netflix: Brené Brown: The Call to Courage. Ook is ze auteur van o.a. ‘De kracht van kwetsbaarheid‘ en ‘Durf te leiden‘. Brené Brown neemt op 26 september deel aan Brand Minds 2020 voor een speciaal gesprek over “Daring to Lead”.

Het oneindige spel in leiderschap

Simon Sinek introduceerde het ‘Why’ concept. Het ‘waarom’ is het doel, de oorzaak of de overtuiging die ons allemaal drijft. Zijn leiderschapsmodel gaat de hele wereld over.
Simon Sinek komt op 26 september naar Brand Minds 2020, waar hij een toespraak zal houden over het oneindige spel in leiderschap.

Antifragiel

Nassim Nicholas Taleb heeft 21 jaar als risicohandelaar optie transacties gesloten en risicorapporten onderzocht. Hij heeft staatshoofden, financiële topinstellingen en verschillende centrale banken geadviseerd over staartrisico’s. Nassim Nicholas Tabel schreef o.a. het boek ‘Incerto’. Hij komt op 26 september naar Brand Minds 2020, waar hij een toespraak zal houden over de betekenis van ‘antifragiel’.

Bekijk hier het volledige programma en reserveer je tickets.
In de online agenda van Upstream vind je nog meer interessante evenementen, bijeenkomsten en webinars.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact