Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Content Marketing & Hollywood

Zelfs de meest ervaren marketeers en communicatieprofessionals doen nieuwe inzichten op wanneer Carlijn Postma spreekt over content & marketing. Ze is niet voor niets uitgeroepen tot Content Marketing Vrouw van het Jaar. Met haar scherpe, frisse kijk op het vakgebied, ontwikkelt ze handige instrumenten en methodieken. Daarbij laat ze zich graag inspireren door Netflix en Hollywood.

Bingemarketing á la Netflix

Op dinsdag 18 februari neemt Carlijn ons op energieke wijze mee in Bingemarketing, tevens de titel van haar nieuwste boek, waarbij ze het publiek naar de eigen organisatie laat kijken alsof het een steengoede Netflix- of televisieserie is.

Waar gaan de afleveringen dan over? Hoe zorg je dat je relevant bent en hoe bouw je aan een loyaal en betrokken publiek. Dat laat ze onder meer zien met de Publieksreis, een instrument dat inzichtelijk maakt met welke content een organisatie publiek vindt, bindt en activeert.

Over Carlijn Postma

Carlijn Postma is eigenaar van The Post, een vooraanstaand bureau voor content marketing en voorzitter van de kennisvereniging Platform Content. In 2017 werd ze uitgeroepen tot Content Marketing Vrouw van het jaar. Ze schreef eerder Zakelijk twitteren voor beginners (2010); en Contentmarketing in 60 minuten (2014). Daarnaast publiceerde ze artikelen bij het Amerikaanse Content Marketing Institute en spreekt ze wereldwijd op diverse congressen. En nu dus ook op Media Villa in Arnhem!

Over Media Villa Arnhem

Nog niet bekend met Media Villa Arnhem? Lees meer over Media Villa Arnhem. Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis en is altijd in Stadsvilla Park Sonsbeek in Arnhem. Koffie, thee, en bitterballen betaalt Media Villa Arnhem. De rest is voor eigen rekening. Het is verplicht om je te aan te melden via Meet-Up voor de bijeenkomst. Er is plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst!

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
VNG Congres
28 jun

Door VNG in Arnhem

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Verandermanagement
28 jun

Door Management Impact in Arnhem

Jaarcongres Verandermanagement 2022

Bekijk evenement:
Citymarketing Arnhem - Foto door Marco Derksen
28 jun

Door Media Villa Arnhem in Arnhem

Ontwikkeling Citymarketing Arnhem

Bekijk evenement:
Contact