Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bijna zeven jaar geleden is bij Media Villa Arnhem het toevallige startschot gegeven voor een nieuwe citymarketingvisie bij de Gemeente Arnhem. Peter Kentie wist met zijn inspirerende verhaal uit Eindhoven, Arnhem te overtuigen dat citymarketing ook anders kon.

Peter Kentie inspireerde met zijn verhaal over Citymarketing in Eindhoven op Media Villa Arnhem

Citymarketing Arnhem

Flash forward naar 2022. Inmiddels ligt er een nieuwe aanpak voor citymarketing in Arnhem en wordt er hard gewerkt aan de uitvoering van deze visie. Hoogste tijd om op 28 juni terug te blikken en vooruit te kijken.

Robbert Nesselaar, directeur Stichting Citymarketing Arnhem, en Meike Verhagen, Groene Kerkdirecteur Eusebius, zitten er bovenop. Ze nemen ons tijdens Media Villa Arnhem mee in het proces, waar we nu staan en hoe de toekomst van citymarketing Arnhem eruit ziet.

Wordt ook ambassadeur van Arnhem!

Lees de aanpak van citymarketing en bekijk ook de toolkit vol met prachtige foto’s en video’s van Arnhem om samen te werken aan de zichtbaarheid van Arnhem.

Samen met partners een platform bouwen

In 2017 ontwikkelde Upstream samen met IT Helden een oplossing met de naam ‘Feed Factory‘ voor VVV Nederland en met als belangrijkste gebruiker amsterdam&partners om voor de start van het culturele seizoen zo veel mogelijk automatisch relevante content te verzamelen en aan te bieden aan de Nationale Database voor Toeristische Recreatieve en Culturele informatie (NDTRC), waarmee zij hun publicaties als iamsterdam.com voorzien van evenementen, festivals en locaties. Inmiddels maken Rotterdam, Amsterdam, Velsen, Haarlem, Zandvoort en meer steden gebruik van deze tool en database vol met toeristische, culturele en recreatieve content van hun steden. Bouw ook aan effectieve Citymarketing met partners door te bouwen aan een platform voor cultuur, recreatie, toerisme en sport in jouw stad. Bekijk The Feed Factory

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Arnhem

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Arnhem

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Arnhem

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact