Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens het Arnhem Nijmegen Congres staat het onderwerp op weg naar een duurzame en toekomstbestendige toeristische sector centraal. Diverse sprekers verzorgen inspirerende sessies.

Toeristische data

Wat is (toeristische) data en hoe kom je van data naar inzicht? Arne Keuning is strategisch adviseur & projectmanager bij The Feed Factory & Upstream. Omar van Beek is Data intelligence marketeer bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Samen nemen ze je tijdens deze sessie mee in het proces van het start van verzamelen, analyseren en tonen van trends in bezoekersdata. En vooral hoe jij met de gemaakte online dashboards met regionale data tot inzichten kunt komen.

Laat je inspireren door de mogelijkheden van toeristische data en door de concrete voorbeelden van dashboards met bezoekersdata van de regio Arnhem, Nijmegen en de Veluwe.

Human Capital

Hospitality is een breed werkveld met veel toekomstkansen voor talenten. Toch wordt werken in de hospitality lang niet altijd als een volwaardig vak gezien. Dit zorgt ervoor dat de instroom, het behoud en de ontwikkeling van werknemers in de hospitality sectoren stokt. Hoe kunnen we samenwerken aan de toekomst van hospitality in de toeristische sector en specifiek Arnhem-Nijmegen en welke droom maken we dan samen waar? Frank Veldhof, eigenaar van Frank & Gastvrij, neemt je hierin mee tijdens zijn sessie.

Inclusiviteit en toerisme

Het programma MKB Toegankelijk is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland.
In dit programma infomeren, stimuleren en activeren ze ondernemers toegankelijk te ondernemen.
Zo ook de toeristische- en recreatiesector en horecabranche.
MKB Toegankelijk biedt praktische tips en quick wins om bedrijven en locaties toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Iris Schuitemaker is projectleider bij MKB-Nederland en vertelt in haar sessie wat je kunt doen om hen gastvrij, klantvriendelijk en hulpvaardig te ontvangen.

Belevingsgebieden Arnhem Nijmegen

Een aantal jaren geleden zijn ze op de Veluwe aan de slag gegaan met het concept belevingsgebieden. In deze workshop ga je samen met Lieke van der Bruggen, projectmanager bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, bekijken wat dit concept inhoudt en hoe het specifiek op de Veluwe wordt toegepast.

Visie Toerisme Veluwe Arnhem Nijmege

Tijdens de plenaire opening zal Herre Dijkema, Directeur Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen terugblikken op de uitdagende afgelopen 2 jaar, de COVID-periode. Verder zal hij meer vertellen over de huidige stand van zaken, een doorkijk geven naar de toekomst en wat daarop de visie is van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.

De Groene Metropool Regio

Agnes Schaap, Burgemeester van gemeente Renkum en bestuurlijk trekker van de opgave ‘De ontspannen regio’ van de Groene Metropool Regio, legt uit waar dit over gaat, wat het belang is van regionaal samenwerken, en welke kansen er liggen voor de regio.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Data-Week-NL
27 jun

Door Gemeente ’s Hertogenbosch in Duiven

Data Week NL

Bekijk evenement:
VNG Congres
28 jun

Door VNG in Duiven

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Verandermanagement
28 jun

Door Management Impact in Duiven

Jaarcongres Verandermanagement 2022

Bekijk evenement:
Contact