Laden Evenementen

AOG Open

Vier keer per jaar wordt er een AOG Open georganiseerd. Dé gelegenheid om kennis te maken met docenten, alumni en studieadviseurs en informatie in te winnen over de verschillende opleidingsprogramma’s van AOG School of Management.

Deze middag kun je ervaren hoe docenten en deelnemers in de opleidingsprogramma’s de scherpte met elkaar opzoeken. In alle programma’s wordt je uitgedaagd je grenzen te verleggen, met als hoger doel dat iedere deelnemer zijn/haar eigen visie ontwikkelt.

Vooruitgang

Studeren bij AOG School of Management betekent dat altijd het inhoudelijke vraagstuk van deelnemers en de menselijke maat voorop staan. Deelnemers voeren tijdens hun opleidingstraject zelf de regie. AOG gelooft in vooruitgang en in wijsheid die je zelf samenstelt, omdat je daarmee vooruit komt op eigen-wijze.

Tijdens de AOG Open krijg je de gelegenheid, geheel vrijblijvend, een proefcollege van een van de opleidingen bij te wonen of in gesprek te gaan met een van de strategisch adviseurs over de incompany mogelijkheden of een organisatieontwikkeltraject op maat.

Proefcolleges

Leiderschap in Management, Strategisch Programmamanagement, Verandermanagement en Psychologie in Organisaties zijn enkele proefcolleges waaraan je kan deelnemen tijdens deze AOG Open.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Influencer marketing
23 jan

Door Stichting 038 Digital in Ugchelen

Meetup: Influencer Marketing

Bekijk evenement:
Internet abuse
23 jan

Door SIDN in Ugchelen

SIDN TechTalk: Internet Abuse

Bekijk evenement:
Digitale transformatie
23 jan

Door Unie van Waterschappen in Ugchelen

Digitale transformatie Waterschappen

Bekijk evenement:
Contact