Laden Evenementen

A&O fondsen Festival

A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Waterschappen en A&O-fonds Provincies organiseren donderdag 1 oktober 2020 het A&O fondsen Festival. Door de corona-crisis zal het festival dit jaar niet plaatsvinden in 1931 in Den Bosch. Maar wordt er op een creatieve en vernieuwende manier een inspirerend online festival georganiseerd.

Wendbare organisaties

Hét festival voor professionals die zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Met een programma boordevol toekomstgerichte inspiratie voor vitale medewerkers in wendbare organisaties. Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en deelname is gratis.

Online

Momenteel zijn ze achter de schermen hard bezig om de transitie van een fysiek naar een online festival vorm te geven. Benieuwd hoe het gaat worden? Schrijf je snel in, al ruim 600 medewerkers gingen je voor. De ‘early birds’ zijn slim want wie zich nu inschrijft, kan zich in als eerste aanmelden voor de online-programmaonderdelen.

Programma

De komende maanden wordt het programma steeds meer gevuld. De eerste gastspreker is bekend: Maarten van der Weijden. In grote lijnen gaat het festival er als volgt uit zien. De dag start met een plenaire opening, gevolgd door twee rondes met tientallen interessante workshops waarmee je je eigen programma kunt samenstellen. Ook tussen de programmaonderdelen, is er voldoende tijd om online te netwerken.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Brand Minds Live
25 sep

Door DenkProducties in

Brand Minds Live

Bekijk evenement:
Customer experience marathon
28 sep

Door Customer Talk in

Customer Experience Marathon

Bekijk evenement:
Top toerisme
28 sep

Door Toerisme Top in

Nationale Toerisme Top

Bekijk evenement:
Contact