Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Artificial Intelligence, machine learning, voice herkenning. Iedereen praat erover. Citeren van sprekers & bloggers is makkelijk. Maar hoor jij ook bij de pioniers die A.I. kunnen toepassen?

Toepassen van A.I.

Google, Microsoft, Amazon en IBM ontwikkelen steeds meer tools om A.I. toegankelijk te maken voor non-coders. Hierdoor is A.I. niet langer alleen beschikbaar voor grote bedrijven met legers data wetenschappers en enorme datasets. A.I. kan nu ook worden gebruikt door mensen zonder codeer ervaring en bedrijven met kleinere datasets. Jij kunt A.I. inzetten om je marketing strategie naar een hoger niveau te tillen.

De huidige technologie verandert zo snel dat je er niet meer aan ontkomt om je hierin te verdiepen. Of op z’n minst te verkennen. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Meld je dan aan voor de gratis A.I. for Marketing clinic.

Marketingstrategie

In deze no-coding clinic vertelt Charida Dorder hoe jij A.I. kunt inzetten om je marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Je leert de essentie van A.I. en hoe dit zich vertaalt binnen het Growth Hacking speelveld. Ontdek hoe jij A.I. kan inzetten in elke stap van de klantreis. 

Charida Dorder

Charida Dorder heeft ruim 10 jaar ervaring in online marketing, 3.5  jaar in Growth Hacking en heeft zich de afgelopen 2.5 jaar gespecialiseerd in Artificial Intelligence binnen marketing. Haar passie ligt in  A.I. toegankelijk maken voor non-multinationals en marketeers zonder coding skills. Met haar bedrijf A.I. for Marketeers consult ze marketeers en ondernemers in het toepassen van A.I. binnen Marketing. 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Digitale-ontwikkelingen
29 nov

Door Logeion in

Digitale ontwikkelingen in communicatie

Bekijk evenement:
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
Contact