Blog:

Disneyland Parijs

door Marco Derksen op

Disneyland Parijs

Vanaf deze week zal het in verband met mijn verlof (tot eind augustus) wat rustiger zijn op Marketingfacts en Upstream. Zo af en toe ben ik een paar dagen offline om leuke dingen te doen met Gerjanne en de kinderen. Afgelopen dagen waren we in Parijs waar we een bezoek brachten aan Disneyland Parijs. Ben daar ooit (kort na de opening 15 jaar geleden) een keer geweest maar moet zeggen dat het met kinderen erbij toch wel iets extra's heeft. Aanrader!

6 reacties

Bovenstaande foto is overigens van het spoorwegpersoneel in Disneyland. Ongelooflijk hoe serieus ze hun baantje nemen 😉

Beantwoord

Profielfoto
Erik van Roekel op schreef:

En spreekt Mickey vloeiend Frans of stevig engels à la inspector Clouseau? Dat is namelijk mijn grootste bezwaar om naar Disneyland Parijs te gaan, niets mis met de Fransen, maar Mickey die Frans spreekt klopt in mijn ogen niet 🙂 Hoewel de kids (als ze wat ouder zijn) het ongetwijfeld hartstikke leuk vinden.

Beantwoord

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar weinig van heb gemerkt. Meeste shows waren gewoon in het Engels. Vanaf een jaar of 4 is het voor de kinderen geweldig!

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
Sven op schreef:

Het leuke vind ik dat echt rekening wordt gehouden met alle grote talen van Europa.

In bepaalde shows worden liedjes begonnen in het frans en eindigen in het engels, met daartussen nog wat duitse, italiaanse, spaanse en nederlandse zinnen.

Maar als mickey al spreekt is het ingesproken. Dus als ie wat zegt is het door een native speaker ingeproken, correct engels dus 🙂

Beantwoord

Vreemd dat in de welkom thuis mail geen naam wordt gebruikt! In het verleden gebeurde dit wel, er zal wel een reden dat het welkom thuis mailtje wat onpersonelijker is.

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1262)
Contact