Dienst

Digitale leeromgeving

Lees verder

Een digitale leeromgeving met daarin gevarieerde, uitdagende leerstof zorgt voor tevreden en goed opgeleide medewerkers en klanten.

E-learning is de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties (formeel en informeel) met behulp van de mogelijkheden van internettechnologie. E-learning kan verschillende ‘verschijningsvormen’ in de vorm van online leeromgevingen en doelen hebben.

Online leeromgeving

Learning portals of online leeromgevingen zijn toegankelijk via internet voor individuele deelnemers met een specifieke leerbehoefte en maakt plaats- en tijd onafhankelijk onderwijs mogelijk.

E-learning of Blended Learning

Upstream helpt bij het bepalen van het doel van de organisatie met de inzet van E-learning of Blended learning via een online leeromgeving en de cursussen, trainingen, lessen, docenten en toetsen die horen bij het doel.

Leven lang ontwikkelen

Zowel bij onze klanten als de consultants van Upstream stimuleren wij een ‘leven lang ontwikkelen’, zodat medewerkers blijven leren en blijven ontwikkelen. Een online leeromgeving (een soort digitale ‘campus’) met daarin gevarieerde, uitdagende leerstof zorgt voor tevreden en goed opgeleide medewerkers.

Digitale vaardigheden

Een specifiek onderdeel van onze online leeromgeving is het onderdeel ‘Digitale vaardigheden’. In een tijd waar ontwikkelingen razendsnel gaan, hebben medewerkers vaardigheden nodig om mee te komen in de digitalisering in dit digitale tijdperk. Door het volgen van ‘lessen’ in de online leeromgeving worden de medewerkers digitaal vaardiger.

Lees ook over de toekomst van werk & onderwijs

Meer diensten

Webcare

Met persoonlijke, inlevende, probleemoplossende en klantgerichte conversaties helpt webcare de brug te slaan tussen menselijk en digitaal contact. Upstream helpt […]

Lees verder…
Contact