Blog:

Dell vs Blogosphere

door Marco Derksen op

Dell vs Blogosphere

Dell kan het sinds Jeff Jarvis' "Dell Lies. Dell Sucks" niet meer goed doen in de blogosfeer. Bij het minste of geringste valt de hele blogosfeer over Dell heen ondanks het feit dat het inmiddels zelf ook een weblog heeft gelanceerd. Dell is een beetje het sukkeltje van de blogosfeer.

3 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
WWF op schreef:

Beste,

Op 28 maart 2009 organiseert WWF Earth Hour. Voor deze gebeurtenis doven ongeveer één miljard mensen hun lichten gedurende één uur. Dit evenement is ontstaan in Sydney in 2007 en is op korte termijn een wereldwijde actie tegen de opwarming van de aarde geworden. Meer dan 500 grote steden over de hele wereld hebben zich al geëngageerd om deel te nemen. Via deze symbolische actie wil WWF tonen dat men door samen te werken actie kan ondernemen tegen de opwarming van de aarde.

WWF België werkt dit jaar mee aan Earth Hour. Wij willen op 28 maart 2009 de lichten van zo veel mogelijk openbare plaatsen, gebouwen en straten tussen 20u30 en 21u30 doven. Wij hopen 500.000 families te kunnen bereiken. De 5 grootste steden van België –Brussel, luik, Namen, Gent en Antwerpen- hebben hun medewerking al bevestigd. Verschillende andere steden en gemeenten werken ook mee.

Waarom Earth Hour?

Earth Hour biedt de gelegenheid aan het publiek om een sterk signaal te sturen naar de wereldleiders die in december 2009 samenkomen in Kopenhagen om een nieuwe klimaatovereenkomst op te stellen. Dit is het moment om te tonen dat de bevolking ambitieuze maatregelen tegen de opwarming van de aarde verwacht.

Werk mee aan Earth Hour!

U kunt ook meewerken aan Earth Hour: help ons zo veel mogelijk mensen aan te spreken over deze symbolische actie. Wij vragen u de banners en e-cards van Earth Hour (die u in bijlage vindt) op uw website te plaatsen zodat we zo veel mogelijk mensen bereiken.

Dank bij voorbaad voor uw steun aan dit wereldwijde project. U kunt uw medewerking schriftelijk bevestigen (WWF Earth Hour ter attentie van Jan Derom, Emile Jacqmainlaan 90 te 1000 Brussel) of per mail op het volgende adres: [email]jan.derom@wwf.be[/email]

Aarzel niet ons te contacteren indien u nog vragen heeft.

Hoogachtend,

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1415)
Contact