Blog:

Connected, Tiffany Shlain's autoblogografie over liefde, dood en technologie

door Marco Derksen op

Connected, Tiffany Shlain's autoblogografie over liefde, dood en technologie

Tiffany Shlain, filmregisseur en oprichter van de Webby Awards, heeft een prachtige documentaire gemaakt met als titel Connected: An Autoblogography About Love, Death & Technology. De documentaire gaat dit najaar tijdens het Sundance Film Festival in premiere.


Afgelopen week ontving ik de DVD voor onderwijsdoelstellingen en dit weekend heb ik het eerste deel bekeken. Een prachtige documentaire over de afhankelijkheid van de mens voor zowel de natuur als techniek. Medio augustus ga ik met een kleine groep geinteresseerden de 80-minuten durende documentaire bekijken en bespreken in het Digitale Communicatie Lab. Verslag volgt op dit blog.

Update:
Dinsdag 23 augustus zal ik de documentaire laten zien in het openingscollege Communicatie 2.0 aan de HAN. Ter voorbereiding is het interview van Tiffany Shlain door Brian Solis zeker de moeite waard om te bekijken!

6 reacties

Beantwoord

@gerjanne: Ik zal eens kijken of we de komende weken een keer een middag of avond deze docu kunnen draaien in het lab; is zeker de moeite waard!

Beantwoord

@gerjanne: vrijdag 19 augustus in de middag gaan we de documentaire tonen en bediscussieren op kantoor. Als je zin en tijd hebt, laat het me even weten!

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
Natascha op schreef:

De potentie van virtueel connected zijn is oneindig. Een dag per week unplugged zijn, zorgt dat je ook connected blijft met je roots.

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1262)
Contact