Blog:

Blogads.nl verkocht!

door Marco Derksen op

Blogads.nl verkocht!

Al in december 2004 registreerde ik de domeinnaam blogads.nl. Je weet maar nooit riep ik destijds. Toen na ruim 1,5 jaar er in Nederland nog steeds geen partij was dat zich specifiek richtte op het adverteren op en via weblogs, heb ik besloten het zelf te gaan doen. Al snel vond ik in Jeroen Bertrams van Hyped.nl een ideale partner om het concept verder uit te werken. Zeker toen collegabloggers als Polle de Maagt en Erno Hannink het team kwamen versterken hebben we met vallen en opstaan geleerd dat blogvertising een succesvol instrument kan zijn voor o.a. produktlanceringen.

Aangezien zowel Jeroen als ik voor een nieuwe uitdagingen staan (waarover later deze maand meer), hebben we eind vorig jaar besloten om Blogads.nl te verkopen. En ik ben erg blij dat we een overeenstemming hebben bereikt met Adfactor dat met de overname haar positie als grootste intermediair tussen adverteerders en weblogs in Nederland verstevigt. Adfactor verkoopt al online reclameruimte op grote weblogs, communities generieke websites, waaronder Autoblog.nl, Retecool.com en Jaggle. Het bedrijf startte in 2005 en heeft telt inmiddels 7 medewerkers.

Adfactor zal de diensten van Blogads.nl toevoegen aan haar al bestaande diensten. In het afgelopen jaar heeft Blogads campagnes verzorgd voor o.a. Vodafone, Randstad, Sanoma, MediaPlaza, en Procter & Gamble.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1407)
Contact