Blog:

Arnhem, mijn stad

door Marco Derksen op

Arnhem, mijn stad

Vanmorgen na een paar weken rust (vanwege griep), weer eens de fiets gepakt en een rondje van ca. 20 km gereden. Vanaf de Cattepoelseweg naar de Schelmseweg, dan door de parken Zijpendaal en Sonsbeek onderlangs naar de Rijn en weer terug. Ik mag dan af en toe klagen over de grote afstanden die ik moet rijden voor mijn werk - en eerlijk gezegd denk ik ook wel eens aan verhuizen - maar als ik op zondagochtend door de Arnhems bossen fiets, dan weet ik dat het goed zit. Arnhem is gewoon mijn stad!
Arnhem Noord Park Zypendaal Park Zypendaal Kasteel Zypendaal Park Zypendaal Teerplaats Park Sonsbeek image Kantoorpand te huur aan Sonsbeeksingel Uitzicht op Sonsbeek met in de verte WTC Arnhem

4 reacties

Beantwoord

Prachtig Marco! Ik ken Arnhem niet goed, maar toen ik er niet lang geleden was, overviel me de combnatie van landelijke en stedelijke grandeur. Ik zou eerder naar Arnhem dan er vandaan verhuizen.

Beantwoord

Profielfoto
Judith op schreef:

Zeer mooie foto’s van een even mooie stad. Ik ben blij dat ik er geboren en opgegroeid ben (al woon ik thans 5 kilometer verderop).

Beantwoord

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1262)
Contact