Blog:

622 RSS-feeds

door Marco Derksen op

622 RSS-feeds

Tot voor kort hield ik een kleine 2,500 RSS-feeds per dag bij om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van interactieve marketing. Na een crash van FeedBurner was ik al mijn RSS-feeds kwijt en heb toen besloten me te beperken tot een paar honderd RSS-feeds. Heb eerlijk gezegd niet het idee dat ik nu iets mis omdat er nieuwe bronnen zijn bijgekomen zoals Twitter en Jaiku. Vandaag werd ik via Twitter gewezen op een video-interview waarin Robert Scoble verteld hoe hij iedere ochtend 622 RSS-feeds leest.

9 reacties

Ik heb mijn bloglines op dieet gezet. Ik zat tegen de 100 feeds aan maar dat is al niet meer te behappen wat mij betreft. Dat het niet te behappen is ligt natuurlijk voor een groot deel aan mijn vermogen maar ik heb ook nog geen tools gevonden die “slim” genoeg zijn om met zo veel informatie om te gaan. Mijn doelstelling is om max 40 feeds te hebben.

Welke reader gebruik jij Marco?

Beantwoord

Beantwoord

@Marc: ik gebruik een desktop-reader (FeedDemon) voor mijn dagelijkse feeds. Ik heb altijd mijn laptop bij me dus eigenlijk geen behoefte (nog) aan webbased reader. Voordeel van desktop is dat ik ook alles offline kan doorzoeken en lezen.

@Eric: en welke is dat? Yahoo Pipes?

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
Martijn Zoet op schreef:

Marco,

Ik weet niet of ik de enige ben, zie verder geen reacties op dit gebied in de laatste topics, maar sinds een week wordt je blog op mijn PC’s(laptop, desktop) niet meer goed weergeven. Naast het gehele menu is een witte ruimte. De topics staan allemaal onder het laatste menu item(womma).

Beantwoord

Martijn, dat heeft te maken met de video’s die ik op dit moment in de posting heb staan. Oude versies van Internet Explorer hebben daar inderdaad problemen mee. Vanaf IE6 is dit geen probleem. Zal eens kijken of ik dat eenvoudig kan oplossen!

Beantwoord

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1415)
Contact