Webanalytics "bestaan die dan?"

door Amy Colsters op

Webanalytics "bestaan die dan?"

Wat is en doet een datasexual? Dat is de vraag die centraal stond bij de presentatie van Danny Oosterveer, de eerste Nederlandse datasexual, tijdens de kennissessie van Upstream over bereiksonderzoek. Danny vertelt verder op welke wijze hij bij Marketingfacts data inzet, zo komen o.a. data-dashboards, een analyse van sociale verkeer van Marketingfacts en het M! Stats Dashboard aan bod.

Onze meest recente kennissessie van vrijdagmiddag 5 oktober stond in het teken van online bereik en webanalytics. Danny Oosterveer (Marketingfacts) en Martijn Beijk (comScore) gaven antwoord op de vraag: "Webanaltics bestaan die dan?"
Danny Oosterveer Data - bedreven online marketeer, spreker en auteur

Danny Oosterveer – Marketingfacts

Bekijk hieronder de volledige presentatie van Danny:

[slideshare id=14683916&doc=presendataklein-121011073139-phpapp01]

Martijn Beijk – ComScore

Onze andere spreker is Martijn Beijk is business consultant bij ComScore, een belangrijke speler op het gebied van online metingen. Martijn heeft ruime ervaring met het adviseren van toonaangevende bedrijven als Ahold, Otto, RTL, Schiphol Amsterdam Airport and Royal Dutch Airlines (KLM) op het gebied van zoekmachinemarketing en webanalytics.  Daarbij richt hij zich niet alleen op het genereren van bezoek naar een website, maar geeft hij op basis van analyses advies over optimalisatie van het proces en het online marketing-budget.

Bekijk hieronder de volledige presentatie van Martijn:

 

Kennissessies bij Upstream
Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand organiseren wij speciaal voor klanten en relaties van Upstream, Marketingfacts, TravelNext en FoodNext een kennissessie over een actueel thema rondom online marketing. Bekijk ook een korte impressie van onze kennissessie van vrijdag 7 september.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amy Colsters is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (778)
Contact